G
gosc12
Gość
Duzo nie wazy ale w sumie . Obejdzie się. HahaTo samo pomyślałambez suszarki się obędzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duzo nie wazy ale w sumie . Obejdzie się. HahaTo samo pomyślałambez suszarki się obędzie
Wątpię żeby udało mi się do niej wcisnąć z brzuszkiemładna jest ale jak dla mnie to za ozdobna.

Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc "![]()
Hahaha ale waga dla dziecka nie dla mnie [emoji2][emoji2][emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To lista z mojego szpitala tylko juz parę lat nie aktualizowana ale większość rzeczy się zgadza :-)Na pewno bym nie była sama, no ale rozumiem o co Ci chodzi.
Ja widze mine poloznej jak wchodzisz na wage niemowleca[emoji23]Żeby pocieszyć albo zdołować [emoji23] z ta waga
Żarcik ale już widzę swoją minę jak wchodzę na nia
![]()
Ja widze mine poloznej jak wchodzisz na wage niemowleca[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Klaudia laktatora sie uzywa jak jest za malo mleka, a nie za duzo. Im wiecej karmisz/odciagasz tym wiecej sie produkuje.Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc "![]()
@malina_11 co u Ciebie ? Przeszly Ci te bóle ?![]()

a u Ciebie ? 
Nie , z mamą. Po prostu nie ma prawa jazdy. A z torbami by wtedy pomógł mój młodszy brat , pewnie by pojechał z namiNo bo myslalam, ze jak byc taxowka jechala to sama.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017