reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pospamuje jeszcze trochę :) Od kilku dni czuję maluszka. Co jakiś czas jest to puknięcie gdzieś ponizej pępka, a częściej czuję po prostu jak coś się delikatnie rusza w środku :) Dziś jak oglądałam Diagnozę strasznie brykala moja dzidzia kochana :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Super! Gratuluje!
Moje tez bardzo brykalo podczas Diagnozy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny przez ostatnie dni miałam małe problemy z żołądkiem, strasznie mi jeździło tam w środku aż słychać było jak leżałam. Raz mi się przytrafiło że musiałam szybciutko do kibelka lecieć. Czy to może być od tego, że się do góry podnosi to wszystko?Bo od dwóch dni co jakiś czas czuje dzidzię jeszcze wyżej. trochę wyżej niż linia pępka. a zaraz znowu jest pod pępkiem.
Wszystko mozliwe. Teraz macica idzie bardzo do gory i wszystko zostaje poprzesowane i posciskane w srodku.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Prośba nie opowiadajcie swoich strasznych snoow,bo to teraz dla mnie stresujące ja jestem z osób straszek !!teraz się przebudziła jest 02 w nocy ,mąż pojechał i jest nieprzyjemnie ,takie straszne sny zostawmy dla siebie ,bo strach tu wschodzic i czytać
Też mam straszne sny ale nie chcę nikogo niepotrzebnie nakrecac ,nie w ciąży!!

Prośba nie opowiadajcie swoich strasznych snoow,bo to teraz dla mnie stresujące ja jestem z osób straszek !!teraz się przebudziła jest 02 w nocy ,mąż pojechał i jest nieprzyjemnie ,takie straszne sny zostawmy dla siebie ,bo strach tu wschodzic i czytać
Też mam straszne sny ale nie chcę nikogo niepotrzebnie nakrecac ,nie w ciąży!!

Jezu Agata przepraszam ze musiałaś to czytać nic się nie stresuj i nie bój

16udyx8di9hvrs5t.png

Witam się z rana :) Widzę, że wczoraj wieczorem miałyście fajne tematy :D Ja miałam jakąś dziwną noc, budziłam się co chwilę. Kto dziś wizytuje?
Wczoraj się jeszcze raz pomierzyłam, wyszło mi, że w cyckach mam 99cm a nie 97cm :p A jak wymiary sukienek mają podaną szerokość talii to w którym miejscu mam się zmierzyć? W najszerszym miejscu brzucha czy jak? Mam dylemat bo jedna z sukienek ma dobre wymiary i w biuście i biodrach (nawet zapas 3-4cm) jednak w talii na tą chwilę ma za dużo o około 13cm ale jest z elastycznego materiału i nie wiem czy kupić czy nie, doradźcie. Planuję ją założyć na komunię, więc do tego czasu brzuszek urośnie.
d78702d448f8b3a9d4c962de9687.jpeg

Załączniki

• d78702d448f8b3a9d4c962de9687.jpeg
    d78702d448f8b3a9d4c962de9687.jpeg
    126,6 KB · Wyświetleń: 267
Ostatnia edycja:
Ja sobie zrobiłam kaszkę bananowa i jem zaraz biera się do pracy..
ja miałam mieć wizytę 6 marca a chyba brde musiała przesunąć na 13 .03 ale po tych połówkowych wogole nie mam stresu a mały codziennie od rana kopie woec mogę cierpliwie poczekać wtedy na usg będę widzieć jeszcze lepiej małego [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja sobie zrobiłam kaszkę bananowa i jem zaraz biera się do pracy..
ja miałam mieć wizytę 6 marca a chyba brde musiała przesunąć na 13 .03 ale po tych połówkowych wogole nie mam stresu a mały codziennie od rana kopie woec mogę cierpliwie poczekać wtedy na usg będę widzieć jeszcze lepiej małego [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No mnie też przeszedł stres po połówkowych, jakoś przestałam się już bać, że coś może być nie tak :) Super uczucie :) Mmm też lubię kaszki :D teraz będzie okazja żeby jeść częściej :D

Cześć dziewczyny :)
Ja już standardowo wyprawiłam męża do pracy a wcześniej ugotowałam makaron z sosem pieczarkowym ;)

Też miałam dziwną noc...
@Agatka29 - strasznych snów nie opowiadam, ale pop... mogę, co? ;)
Śniło mi się, że byłam w szpitalu, ale żeby kogoś zaczęli leczyć, to trzeba było wygrać, tzn była drużyna lekarzy i pacjentów, i jak pacjenci chcieli, żeby lekarze ich leczyli, to musieli z nimi wygrać w nogę, ewentualnie gdzieś tam na drugim boisku był mecz siatkówki [emoji23]
Najlepsi byli pacjenci z ortopedii [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry