reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No tak teraz będziecie się smialy że sttaszek jestem ;p
Hej ;) tak wogole to dziś z rana mala mnie skopała,pierwszy raz na dwie strony na dole i koło pępka tak się rozpychać ;D

reklama
hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęścia :D Maluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak :D Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej :D
Super gratulacje Nikosia! :D

Hmmm, typowych kaszek nie lubię, tzn gotowych, ale bardzo lubię owsiankę z owocami/bakaliami, ewentualnie mannę, kaszę kukurydzianą, owsisną albo jaglaną na słodko, itd ;)
A wczoraj był deser jaglany dla leniwych [emoji23]

Jakby ktoś chciał spróbować, to:
-trochę ugotowanej kaszy jaglanej (kilka łyżek...)
-ewentualnie trochę mleka kokosowego (no lubię [emoji23] ale tak naprawdę może być cokolwiek, mleko, śmietana, jogurt, woda...)
-łyżka miodu (jak ktoś chce, to może być więcej, można też potem dodać) ;)
Zblendować dokładnie na konsystencję kremu, dodać mrożone owoce, tak z 300g, (truskawki są idealne, wczoraj miałam maliny, smakowo super, ale pestki zostały...), znowu dokładnie zblendować
I zjeść ;)
(wychodzą z tego dwa pucharki)

Zrobienie całości (pomijając gotowanie kaszy) to niecałe 5 minut ;) A efekt.. [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęścia :D Maluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak :D Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej :D
Super, gratuluję Nikosia :D [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gratulacje synka ;) będzie mamusi syneczek !!

reklama
Hmmm, typowych kaszek nie lubię, tzn gotowych, ale bardzo lubię owsiankę z owocami/bakaliami, ewentualnie mannę, kaszę kukurydzianą, owsisną albo jaglaną na słodko, itd ;)
A wczoraj był deser jaglany dla leniwych [emoji23]

Jakby ktoś chciał spróbować, to:
-trochę ugotowanej kaszy jaglanej (kilka łyżek...)
-ewentualnie trochę mleka kokosowego (no lubię [emoji23] ale tak naprawdę może być cokolwiek, mleko, śmietana, jogurt, woda...)
-łyżka miodu (jak ktoś chce, to może być więcej, można też potem dodać) ;)
Zblendować dokładnie na konsystencję kremu, dodać mrożone owoce, tak z 300g, (truskawki są idealne, wczoraj miałam maliny, smakowo super, ale pestki zostały...), znowu dokładnie zblendować
I zjeść ;)
(wychodzą z tego dwa pucharki)

Zrobienie całości (pomijając gotowanie kaszy) to niecałe 5 minut ;) A efekt.. [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Leże jeszce bo mały śpi i od razu mi w brzuchu burczy ;) dziś chyba wypróbuję tylko muszę męża zmusić do zakupow

Do góry