reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja córka gra wlasnie w taki sposób ze swoim kuzynem w minicrafta
No, ale jednak dziewczynki rzadziej niż chłopcy :) i sam fakt, że gra z kuzynem a nie jakaś dziewczynka

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Haha ja co z Tobą robię? Hmm nie wiem, samo się robi :D A jaki pomysł ma Twój związany ze ślubem?
Jak ma być już na kogoś to nie na mnie :p To wina mojego M, nagle wypalił, że czemu nie hajtnąć się już, zamiast po urodzeniu małego, chociaż byłam nastawiona właśnie na potem, żeby nie wyglądać, że to ślub z wpadki, ale stwierdziłam, że mam to gdzieś co kto sobie pomyśli, a że jednak połączenie ślubu z chrzcinami to średni pomysł bo byłoby to dzień po dniu to uznałam, że lepiej już :D

Mój od jakiegoś czasu ciagle mówi o ślubie i przekonuje różnymi argumentami mimo , że mieliśmy umowę że ślubu nieniebierzemy w ogóle , ostatnio nawet mówi to choćmy tutaj do urzędu i tylko w dwójkę weźmiemy ślub potem pójdziemy na jakąś kolację o tyle :D szaleniec . Zostałabym wykluczona z rodziny za takie coś :D

wlasnie z doswiadczenia moge cos napisac do 6 lat bylo super i wogole nie planowalam drugiego dziecka marcelina mega samodzielna do szkoly poszla jako 6-latka, przyszdl weekend marceina si pakowala do babci my sami praktycznie nie oczuwalam ze mamy dziecko potem zaczal sie okres ze siedziala sama nie miala sie z kim bawic, troche zaczela byc egoistka i zauwazylismy syndrom jedynaka ..
a potem zaczelam sie zastanawiac jak corka bedzie miec 18-20 lat wyjdzie z domu my sami jak nas zabraknie kogo bedzie miec?? zostanie zupelnie sama bez rodziny bo ja mam malutką rodzinke rodzicow i brata tylko ... na kuzynostwo nie oszukujmy sie ale w doroslym zyciu nie ma co liczyc
dlatego zdecydowalismy sie na drugie dziecko

56 z hm nie sa malutkie i spokojnie do 62 beda dobre ja wiekszosc mam 56-62 reszte bede kupowac na biezaco a zamawialm w nd a dzis przyszla paczka
To u mnie dość podobnie. Syn samodzielny pełna wygoda. Tylko zauważyłam właśnie syndrom jedynaka, zresztą on sam zaczął prosić o dzidzię. Dostał bzika na tym punkcie, potrafil w sklepie stać i podziwiać pudełko z pieluchami "bo tam dzidzia jest na tym pudełku". I doszliśmy do wniosku, że w sumie czemu nie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mój od jakiegoś czasu ciagle mówi o ślubie i przekonuje różnymi argumentami mimo , że mieliśmy umowę że ślubu nieniebierzemy w ogóle , ostatnio nawet mówi to choćmy tutaj do urzędu i tylko w dwójkę weźmiemy ślub potem pójdziemy na jakąś kolację o tyle :D szaleniec . Zostałabym wykluczona z rodziny za takie coś :D
Fajnie, że dużo o tym mówi, mój to przeciwnie, tylko rzucił temat a ja pociągnęłam już dalej :p I co skusisz się ? :D

Moja córka to typowa chlopaciara. Nie bawi się lalkamo, kucykami itp. Gra w minecrafta, uwielbia lego (ale nie te zaestawy dla dziewczynek), kocha dinozaury i ma ogromna wiedzę na ich temat. Nie chodzi na tańce tylko na piłkę nożną i judo. I nienawidzi spodniczek i koloru rozowego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No, ale jednak dziewczynki rzadziej niż chłopcy :) i sam fakt, że gra z kuzynem a nie jakaś dziewczynka

f2w39n7303c24ozn.png
Bo ona się duzo z chłopakami bawi. A z tego co obserwuje w tej chwili to dziewczynki potrafią siedzieć na tablecie w tym samym stopniu co chłopacy niestety☺️ a moja corka jest bardzo dziewczęca taka typowo różowa Książniczka ☺️

Moja córka to typowa chlopaciara. Nie bawi się lalkamo, kucykami itp. Gra w minecrafta, uwielbia lego (ale nie te zaestawy dla dziewczynek), kocha dinozaury i ma ogromna wiedzę na ich temat. Nie chodzi na tańce tylko na piłkę nożną i judo. I nienawidzi spodniczek i koloru rozowego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To moja odwrotnosc☺️ chociaż w minecrafta też gra☺️

reklama
Jak w filmie "kogiel mogiel" by było : "ojciec mnie znowu wyklął" :D

Do góry