reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Znam to. Nas kasa też się nie trzymała. Szok był ze człowiek niby dobrze zarabia a suma summarum kasy nie widać. I zabrałam sie za domowy budżet. Troszke czasu mi to na początku zabieralo. Mam w Excelu arkusz. Notuje każdy paragon, każdy rachunek, wieksze wydatki planuję do przodu. Dzieki temu juz po 2 miesiącach wiedzielismy na co trwonimy pieniądze, co jest nam zbędne. I okazalo sie że te pieniądze rzeczywiście są. I powiem Ci że lepiej mi teraz. Bo zawsze zostaje zapas i jeśli cos nagle wypadanie to nie będę musiala rwac wlosow z głowy skąd kasę mieć.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U Nas to samo. Powstal arkusz w exellu. Wszystko tam skrupulatnie notowaliśmy. I nagle nasze oszczędności zaczęły rosnąc w zastraszająco szybkim tempie. Patrzylismy tam z miesiąca na miesiac i byliśmy w pozytywnym szoku. Gdy powstała decyzja o ciaży to dopowiednią cześc oszczędnosci przelalismy na inne konto, takie wyprawkowe i nie żałowaliśmy. Ale oboje jestesmy tak w tym naszym dziecku zakochani że tamto konto topnieje tak szybko że az strach a jeszcze pół rzeczy brakuje :D

Witam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
KOchana koleżanko proszę pamiętać że idziemy łeb w łeb więc wrócisz nie dosć że ze wspaniałymi informacjami to uważaj bo jeszcze wózek do domu przytachasz :D Trzymam kciuki :*

Jola przyszła ci już paczka z Hm ??
Mi właśnie doszła przepiękne rzeczy cieszę się ze brałam 56 rozmiary bo wcale nie są takie małe
Body białe na ramiączkach są w trójpaku
1519806474-e5f982c9853572fd-aaaaaa.jpeg
1519806478-945be172c93719d1-aaaaaa.jpeg
1519806482-266851c4c583001b-aaaaaa.jpeg
1519806486-66abdc49d2e7b4f5-aaaaaa.jpeg
1519806491-aa38c39f54f7b18c-aaaaaa.jpeg
1519806498-358017aa926c244e-aaaaaa.jpeg
1519806503-a6124329a929c625-aaaaaa.jpeg
1519806506-d41cfd201b971504-aaaaaa.jpeg
hicior rozmiar 68 na Mikołaja a to takie duże jest [emoji23] za 11,90
Jakościowo super polecam

16udyx8di9hvrs5t.png
Zamawiałam późnym wieczorem w niedzielę. Dzis w nocy przyszedł mi sms że paczka nadana, Na track&trace pokazuje że jest w transporcie. Już nie mogę sie doczekać :D Jak przyjdzie to się pochwalę :)

Po tych wczorajszych połówkowych miałam sielankowe sny :D Sniło mi się że Staś już był z Nami w domu i że był super grzeczny, prawie wcale nie płakał, dużo spał i się uśmiechał. A my zapomnielismy kupić przewijaka :D
Jeszcze wczoraj wieczorem mi się udało kupić w przedsprzedaży bilet na Rolling Stones dla Łukasza. Czekam aż przyjdzie, ładnie mu wręcze i powiem, że ma iść i koniec :D Ale właśnie tez mi sie śniło, że jak Staś juz z Nami był to był ten koncert. I Że poszliśmy tam we 3, bo na koncert wpuszczał Mick Jagger. POwiedziałam mu że nie mam biletu ale załatwie mu lot w biznes klasie za darmo i dałam mu powąchać główkę dziecka i Nas wpuścił :D

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety z tym komputerem to teraz każda płeć ;) Mój syn komputera nie używa, ale ma tablet, a to przyciąga dzieci niezależnie od płci. Co do grzeczności to też różnie z tym bywa bo u syna w klasie jest 16 chłopców i 8 dziewczyn i z dziewczynami jest największy problem. Biją się między sobą, biją chłopców i czują się bezkarne bo chlopcy im nie oddają.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ale nie aż tak... I nie w takie gry... Chłopcy jak gadają ze sobą w szkole to o grach... Jak ktoś nie gra to nie ma o czym z nimi gadać... Mój siostrzeniec gra z kolegami przez internet że sluchawkami na uszach... Gadają i grają ...

f2w39n7303c24ozn.png

Mialam poranną wene do sprzątania. Wszystko błyszczy. Za godzinkę mąż weoci po nocnym dyżurze i po wykladach na uczelni to bedzie szok. A na obiad dzis zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tak piszesz to o tym ślubie to we mnie zaczyna coś pękać i patrzę z innej strony na pomysł mojego żeby jednak wziąść ślub:D nie wiem co Ty że mną robisz Olka :D
Haha ja co z Tobą robię? Hmm nie wiem, samo się robi :D A jaki pomysł ma Twój związany ze ślubem?
Jak ma być już na kogoś to nie na mnie :p To wina mojego M, nagle wypalił, że czemu nie hajtnąć się już, zamiast po urodzeniu małego, chociaż byłam nastawiona właśnie na potem, żeby nie wyglądać, że to ślub z wpadki, ale stwierdziłam, że mam to gdzieś co kto sobie pomyśli, a że jednak połączenie ślubu z chrzcinami to średni pomysł bo byłoby to dzień po dniu to uznałam, że lepiej już :D

Witam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Mój książę też coś leniwy dziś gadałam do niego ale chyba spi bo zero odzewu :D proszę jak mnie kocha ten mój synuś :D

U Nas to samo. Powstal arkusz w exellu. Wszystko tam skrupulatnie notowaliśmy. I nagle nasze oszczędności zaczęły rosnąc w zastraszająco szybkim tempie. Patrzylismy tam z miesiąca na miesiac i byliśmy w pozytywnym szoku. Gdy powstała decyzja o ciaży to dopowiednią cześc oszczędnosci przelalismy na inne konto, takie wyprawkowe i nie żałowaliśmy. Ale oboje jestesmy tak w tym naszym dziecku zakochani że tamto konto topnieje tak szybko że az strach a jeszcze pół rzeczy brakuje :D

KOchana koleżanko proszę pamiętać że idziemy łeb w łeb więc wrócisz nie dosć że ze wspaniałymi informacjami to uważaj bo jeszcze wózek do domu przytachasz :D Trzymam kciuki :*

Zamawiałam późnym wieczorem w niedzielę. Dzis w nocy przyszedł mi sms że paczka nadana, Na track&trace pokazuje że jest w transporcie. Już nie mogę sie doczekać :D Jak przyjdzie to się pochwalę :)

Po tych wczorajszych połówkowych miałam sielankowe sny :D Sniło mi się że Staś już był z Nami w domu i że był super grzeczny, prawie wcale nie płakał, dużo spał i się uśmiechał. A my zapomnielismy kupić przewijaka :D
Jeszcze wczoraj wieczorem mi się udało kupić w przedsprzedaży bilet na Rolling Stones dla Łukasza. Czekam aż przyjdzie, ładnie mu wręcze i powiem, że ma iść i koniec :D Ale właśnie tez mi sie śniło, że jak Staś juz z Nami był to był ten koncert. I Że poszliśmy tam we 3, bo na koncert wpuszczał Mick Jagger. POwiedziałam mu że nie mam biletu ale załatwie mu lot w biznes klasie za darmo i dałam mu powąchać główkę dziecka i Nas wpuścił :D
Jakiś fetyszysta [emoji16] dziecko cudze wącha [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Jola z wózkiem nie wrócę dzisiaj na pewno, chyba że uruchomię kredytową [emoji2][emoji2]
Sen jak zawsze mistrzowski [emoji2] za pachnącą główkę wcale się nie dziwię, że się zgodził [emoji23][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

Ale nie aż tak... I nie w takie gry... Chłopcy jak gadają ze sobą w szkole to o grach... Jak ktoś nie gra to nie ma o czym z nimi gadać... Mój siostrzeniec gra z kolegami przez internet że sluchawkami na uszach... Gadają i grają ...

f2w39n7303c24ozn.png
Mój syn akurat pod tym względem jest wyjątkowy, ale to mu utrudnia relacje z rówieśnikami bo oni właśnie gadają o jakichś grach i bajkach co są teraz modne, a mojego to nie interesuje.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry