reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Na pewno wszystko jest dobrze, nic się nie martw :) Widzę, że Twój mały też tak grzecznie słucha mamy jak mój :) Powodzenia ;)

Hej, a miałam się już o Ciebie pytać ,bo chyba mi umknęło ale dawno się nie odzywałaś ? Ci tam słychać ? Byliście już na polowkiwym ?
A wiesz co, ferie dzieci miały to się skupiłam na nich :) Sanki, łyżwy, narty... Mieliśmy (nadal mamy) tyle śniegu, że to było szaleństwo :)
No i ciężko Was czytać, bo strasznie dużo piszecie, niestety nie mam tyle czasu, musiałabym chyba non stop z telefonem chodzić ;) Od poniedziałku staram się czytać, ale mi się nie udaję.
Połówkowe będzie mi robić mój lekarz, nigdzie dodatkowo nie szłam. Ona ma bardzo dobry sprzęt i w sumie w poprzednich ciążach nigdzie dodatkowo nie robiłam, więc teraz też szaleć nie będę. A wizytę mam za tydzień 7 marca.
Mam nadzieję, że tu na forum u wszystkich dobrze?

Jola przyszła ci już paczka z Hm ??
Mi właśnie doszła przepiękne rzeczy cieszę się ze brałam 56 rozmiary bo wcale nie są takie małe
Body białe na ramiączkach są w trójpaku
1519806474-e5f982c9853572fd-aaaaaa.jpeg
1519806478-945be172c93719d1-aaaaaa.jpeg
1519806482-266851c4c583001b-aaaaaa.jpeg
1519806486-66abdc49d2e7b4f5-aaaaaa.jpeg
1519806491-aa38c39f54f7b18c-aaaaaa.jpeg
1519806498-358017aa926c244e-aaaaaa.jpeg
1519806503-a6124329a929c625-aaaaaa.jpeg
1519806506-d41cfd201b971504-aaaaaa.jpeg
hicior rozmiar 68 na Mikołaja a to takie duże jest [emoji23] za 11,90
Jakościowo super polecam

16udyx8di9hvrs5t.png

oar8qqmza8t91ycr.png

Trzymam kciuki!!

Agatka i byłaby parka :D
my raczej na jednym poprzestaniemy
Jest jeden minus posiadania jednego dziecka... Jak rodzice umrą (bo kiedyś to się niestety stanie) to dziecko zostaje z tym samo... Bo wiadomo, że ciotki i kuzynki to już nie tak bliska rodzina... I wtedy zostaje się samemu... Ja teraz jestem w pierwszej ciąży i tak nad tym myślałam jakiś czas temu

f2w39n7303c24ozn.png

A wiesz co, ferie dzieci miały to się skupiłam na nich :) Sanki, łyżwy, narty... Mieliśmy (nadal mamy) tyle śniegu, że to było szaleństwo :)
No i ciężko Was czytać, bo strasznie dużo piszecie, niestety nie mam tyle czasu, musiałabym chyba non stop z telefonem chodzić ;) Od poniedziałku staram się czytać, ale mi się nie udaję.
Połówkowe będzie mi robić mój lekarz, nigdzie dodatkowo nie szłam. Ona ma bardzo dobry sprzęt i w sumie w poprzednich ciążach nigdzie dodatkowo nie robiłam, więc teraz też szaleć nie będę. A wizytę mam za tydzień 7 marca.
Mam nadzieję, że tu na forum u wszystkich dobrze?
Ja też nigdzie nie szłam robi mi mój ginekolog tak jak w oierpierw ciąży,niby go nie ma na tej liście ,ale jest jednym z najlepszych lekarzy !! U nas też sporo śniegu !

reklama
Do góry