reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęścia :D Maluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak :D Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej :D
Gratuluję !!:)

reklama
Dziś może pojedziemy poszukać butów dla mnie do sukienki :) Zastanawiam się czy kupić jakieś w neutralnym kolorze beżu czy postawić na zupełnie inny kolor. Przy okazji obejrzymy obrączki :)
Gdzie kupujecie obrączki?
W jakimś większym salonie, czy u malutkiego jubilera?
Myśmy mieli zrobione w maleńkim zakładzie jubilerskim w Siemianowicach, indywidualnie zrobione itd, i polecamy bardzo :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja tak z innej beczki [emoji16] mam jutro wizytę (zwykla z usg) i łapie mnie stresik [emoji39] ale z drugiej strony cieszę się i nie mogę doczekać [emoji16] a we wtorek polowkowe [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Niestresuj się na pewno wszystko jest Oki :) ( wiesz radzi Ci ta najbardziej "wyluzowana ") hahaha a ja odkryłam dziś że wizyty nie mam we wtorek a w kolejny czwartek wrrr nie wiem co ja myślałam

To mojemu się nie uda zostać znowu ojcem przed 40stką, w tym roku zostanie tatą mając 39 lat ale z racji, że planujemy jeszcze jedno i raczej dopiero chcemy się starać pod koniec przyszłego roku to ostatni raz tatą zostanie mając 41 :) Ja to w ogóle bym chciała następnym razem bliźniaki bo raczej na trzecie dziecko M się już nie zgodzi a tak to jak będą za drugim razem dwa to co zrobić :p
To O i Twój są w tym samym wieku ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No po tatusiu hahaha :D
Dziś skończyłam 20t0dzien ciazy [emoji16] i tak w związku z tym wiekopomnym dniem zaczęłam myśleć, że jeszcze tyle co minęło i będziemy już miały swoje Ksiezniczki i Księciuniów [emoji16][emoji16] jeśli druga połowa zleci jak pierwsza to strasznie mało czasu... Tyle, że odczuwalne miesiąc więcej bo przecież o ciąży dowiedzialysmy się w 4tc [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja bym chciała 2-3, tylko nie wiem, co z tego wyjdzie - mam 35, o pierwsze starałam się kilka lat... Ale może się jeszcze uda ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga moja znajoma 5 lat starań i jak urodziła dziecko po 4 miesiącach zaszła w następną ,to był dla niej wielki szok chyba się jej tam wszystko odblokowało i nie było problemu z zajściem ;) życzę Ci też tego że jak się zdecydujesz na drugie to szybko marzenie się spełni !

Dziś skończyłam 20t0dzien ciazy [emoji16] i tak w związku z tym wiekopomnym dniem zaczęłam myśleć, że jeszcze tyle co minęło i będziemy już miały swoje Ksiezniczki i Księciuniów [emoji16][emoji16] jeśli druga połowa zleci jak pierwsza to strasznie mało czasu... Tyle, że odczuwalne miesiąc więcej bo przecież o ciąży dowiedzialysmy się w 4tc [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No niech leci , bez problemowo najlepiej i oby do lipca :)

reklama
Niestresuj się na pewno wszystko jest Oki :) ( wiesz radzi Ci ta najbardziej "wyluzowana ") hahaha a ja odkryłam dziś że wizyty nie mam we wtorek a w kolejny czwartek wrrr nie wiem co ja myślałam
No co po prostu wybrałaś lepszy dla siebie termin [emoji16][emoji16] haha taak mistrzyni wyluzowania jesteś [emoji16] najwiejsza luzaczka na forum hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry