Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
To koniecznie pochwal się jak już się skusisz![]()
Oki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To koniecznie pochwal się jak już się skusisz![]()
No co po prostu wybrałaś lepszy dla siebie termin [emoji16][emoji16] haha taak mistrzyni wyluzowania jesteś [emoji16] najwiejsza luzaczka na forum hihihi
![]()
My mieliśmy kupione w aparcie łączone białe zloto z zoltym i juz drugi raz bym takich nie wybrała bo przy poszerzaniu był problem nie wiadomo było czy mi się nie rozjeździe. Na szczęście wszystko z nią dobrze, ale mam nadzieję, że juz nie brde musiała powiększać. A nie wyobrażam sobie chodzić bez obrączki mam ja zawszeGdzie kupujecie obrączki?
W jakimś większym salonie, czy u malutkiego jubilera?
Myśmy mieli zrobione w maleńkim zakładzie jubilerskim w Siemianowicach, indywidualnie zrobione itd, i polecamy bardzo
![]()
Śliczna jest, taka w moim stylu, ale niestety nie widziałam...Dzień dobry!
Dziewczyny nie spotkałyscie sie na internetach z sukienkami tego typu? Chodzi mi żeby była sportowa i luźna. Ta ze zdjęcia niestety za małaZobacz załącznik 840765
Ooo super a gdzie dokładnie robiliście? My raczej też wybierzemy małego jubilera bo nie chcemy za dużo wydać. Niestety ten rok będzie owocny w dużo wydatków i nie możemy sobie pozwolić na szaleństwa. Póki co znalazłam jednego jubilera który ma kilka punktów na śląsku i kilka wzorów wpadło mi okoGdzie kupujecie obrączki?
W jakimś większym salonie, czy u malutkiego jubilera?
Myśmy mieli zrobione w maleńkim zakładzie jubilerskim w Siemianowicach, indywidualnie zrobione itd, i polecamy bardzo
![]()
Wyślij link do tejDzień dobry!
Dziewczyny nie spotkałyscie sie na internetach z sukienkami tego typu? Chodzi mi żeby była sportowa i luźna. Ta ze zdjęcia niestety za małaZobacz załącznik 840765
Trzymam kciuki [emoji106]Witam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To nie Ola z Tobą tylko hormony [emoji16] tyle lat związku mówiłaś kategorycznie nie a 5 mcy ciazy i burzy hormonów i zaczynasz się uginac [emoji16]Jak tak piszesz to o tym ślubie to we mnie zaczyna coś pękać i patrzę z innej strony na pomysł mojego żeby jednak wziąść ślubnie wiem co Ty że mną robisz Olka
![]()
Księciunio [emoji16]
![]()
No na takie szaleństwo, że sami to też bym się nie zgodziła, nie chciałabym robić przykrości najbliższymOkiale na takie szaleństwo zd sami to nie bo chce żeby najbliżsi byli z nami w tak waznym dniu
![]()
Ja się dziwię, że takiego nicku nie masz na forum haha[emoji16][emoji16][emoji16]Dokładnie buahahahahanie znam drugiej tak wyluzowanej osoby buahaha