reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czytam ponad godzinę wasze poranne pogaduszki i końca nie widziałam :D
Ja mam siostre i dwóch braci, ja zawsze z mamą a siostra z ojcem. I tak jest do dzisiaj. Ja z ojcem nie utrzymuje kontaktu a O z mamą ledwo co.. w szkole zawsze wolałam towarzystwo chłopaków, dziewczyny były zazwyczaj fałszywe. No ale jeśli chodzi o dzieci to chyba bardziej dogaduje się z dziewczynkami, koniki,lalki,księżniczki :D
A ja mam tylko siostrę 10 lat starszą i przez to mam trochę cech jedynaczki tzn dostrzegam u siebie ☺️ jeszcze siostra szybko wyszla za mąż bo miałam 11 lat więc cały czas oczko w głowie rodziców ☺️

reklama
Chciałam Wam jeszcze troszeczkę pospamować :D Kupiłam kieckę za całe 32zł. Nie wiem czy wyjdę w niej na jakąś uroczystość ale na pewno się przyda na co dzień :)
Zobacz załącznik 840778
Śliczna <3

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Może dlatego że mąż wyjezdza i go nie ma kilka tygodni. U nas będzie pewnie to samo, dziecko się zzyje ze mną bo tata będzie rzadko w domu :/ chociaż w sumie będzie się starał być co dwa tygodnie to dla takiego dziecka i tak kupa czasu.
Pewnie też ale synek juz bardziej ciągnie do tego co robi tata, a córka mimo, że skora zdjeta z ojca i charakter jest moja☺️ bo synek narazie ma bardziej moj charakter

A ja mam tylko siostrę 10 lat starszą i przez to mam trochę cech jedynaczki tzn dostrzegam u siebie ☺️ jeszcze siostra szybko wyszla za mąż bo miałam 11 lat więc cały czas oczko w głowie rodziców ☺️
Dlatego lepiej jak jest mniejsza roznica wieku. Mnie z siostrą dzieli rok i trzy miesiące. Jak byłyśmy młodsze to nawet na placu zabaw się omijalysmy szerokim łukiem, osobne zabawki, koleżanki, szarpanie za włosy , dokuczanie :D a teraz byśmy za sobą w ogień skoczyły.

Co do płci. Ja zawsze byłam chłopczycą. Bawiłam się z chłopcami, lalkami gardziłam, samochodziki uwielbiałam. Jak sie psuły to sama próbowałam naprawiać itp. Mam tak do dziś :) W pracy wolę współpracowac z mężczyznami, gdy wiliśmy nasze gniazdko najbardziej lubiłam wiercić, walić młotem, skręcac itp :) Znam budowy silników moich ulubionych typów samolotów, jak ktoś którys otworzy i pokaże część to ja będę potrafiła ją nazwać. Mój Ł to ścisły umysł i wielkie zamiłowanie do technologi. W Nasze dziecko nie będziemy wpajac naszych pasji (choć wszyscy twierdzą że i tak odziedziczy po Nas miłosć do lotnictwa) wybierze sam co kocha i co chce robić, a my nie bedziemy tego negowac ani tym bardziej go od tego odwodzić :)

reklama
Mój K. świetnie gotuje a nauczył się od matki ;) Ostatnio upiekł ciasto...bo mi w ciąży wychodzą zawsze same zakalce, albo nie wyrastają jak powinny, a że mi się chciało murzynka to się chłop i w pieczeniu wykazał ;)
Za to w ogóle nie jest techniczny, ani mój ojciec, ani jego, ani obydwaj moi szwagrowie...tyle, że ja się chętnie biorę za takie roboty - rok temu odnowiłam kuchnie - wszystkie fronty szafek odmalowałam na urlopie. Mąż wracał z roboty i podziwiał ;)
Może jakoś to będzie z wychowaniem i ze spędzaniem czasu z synkiem ;)

Do góry