reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moim zdaniem lepsza ta druga :) sama zamierzam mieć tylko szuflady :) kupiłam sobie z idei takie pudelka (organizery)do szuflady o różnych ksztaltach do szuflad i wtedy w każdym możesz mieć co innego :) i wtedy w jednej szufladzie możesz mieć body, pajacyki, skarpetki, polspiochy :) bo ubranka dzieci są malutkie i same w sobie by sie gubily

f2w39n7303c24ozn.png
Właśnie szukam takich organizerow. Zamówiłam przez internet to przyszły jakieś plastikowe małe patyczki i odesłałam. Muszę chyba zajrzeć do Ikei bo już kolejna osoba mówi ,ze tam są :)

reklama
Nie za bardzo , raczej chipsy, frytki itp [emoji14] jak kupiłam batona, to byłam w szoku że mi się zachciało słodkiego. :D ty tez nie jadłaś ?
Ja jadłam zawsze, ale nie dziw się, że dziecko może nie lubić może ma preferencje kulinarne po Tobie i lubi to co Ty przed ciąża [emoji16] i może być u córa i syn [emoji16] kiedy masz wizytę?

f2w39n7303c24ozn.png

Zobaczę jaka będzie komoda i odpowiednie wymiary tych pudelek kupić :) ładnie Ci weszły czy dużo miejsca wolnego zostało między segregatorami ?:)
To akurat nie jest moja szuflada :) to screen a ja kupiłam białe pudelka :) one są sprzedawane w "pakiecie" w różnych rozmiarach i kształtach ja kupiłam dwa zestawy :) żeby móc sobie dopasować :) ale są tanie bo zestaw kilku pudełek to chyba niecałe 30zl

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Właśnie szukam takich organizerow. Zamówiłam przez internet to przyszły jakieś plastikowe małe patyczki i odesłałam. Muszę chyba zajrzeć do Ikei bo już kolejna osoba mówi ,ze tam są :)
One się nazywają skubb :) są złożone na płasko a jak "otworzysz" to na dole jest zamek blyskawiczny i robi się z nich takie pudełko :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry