U
użytkownik JOn
Gość
A ja czekam na autobus do domu. Jakie plany na dzisiejsze popołudnie macie dziewczyny?![]()
My dzisiaj wybieramy się do kina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja czekam na autobus do domu. Jakie plany na dzisiejsze popołudnie macie dziewczyny?![]()
Kochana, ja już jestem prawie 6 lat po ślubieDziewczyny a jak sobie radzicie z ciągłymi pytaniami od rodziny (głównie teściowej) kiedy w końcu będziemy mieli dziecko?
Bratu mojego męża urodziło się dziecko 1,5 roku po ślubie, my jesteśmy już 3 lata po ślubie i nawet nie jestem w ciąży( wcześniej to była nasza decyzja) i ciągle te pytania. ... męczy mnie to bo już bardzo byśmy chcieli i te pytania nie są dla mnie miłe
Kochana, ja już jestem prawie 6 lat po ślubieale dopiero teraz podjęliśmy decyzję, że czas zadziałać.
Pytania się pojawiają i doprawadzają mnie do furii. O ile rozumiem pytania babć i starszych ciotek (wiadomo, kiedyś dzieci miało się od razu po ślubie), o tyle strasznie denerwują mnie teksty w stylu "no a u was co się nic nie dzieje, kiedy dzieci? Jakieś problemy macie?" zasłyszane od dziewczyn w moim wieku czy młodszych, które dotąd uważały, że nikt nie powinien się nikomu wtrącać w te tematy, a teraz zostały mamami i uważają, że skoro one mają dzieci (nie zawsze z wyboru, czasem z "przypadku") to inni też muszą i innej opcji nie ma. Grrrrrr!!!
Nieśmiał pytania padają też ze zstrony naszych rodziców, ale w ich przypadku to zrozumiałe - oboje jesteśmy jedynakami, więc chcieliby już mieć kogo rozpieszczać![]()
Na szczescie u mnie takich pytan nie ma,moja mama ciagle o to pytała kiedy bedzie babcia ale jak do niej zadzwonilam zaplakana i zapytala mnie dlaczego placze a ja jej wykrzyczalam „Bo jednak dzisiaj przyszla ta okropna małpa” to temat sie zakonczyl....
takze dziewczyny chwalcie sie ktora dzisiaj albo jutro testuje? Albo na dniach!![]()
Ja w sobotę, nie mniej jednak dzisiaj beta wyszła negatywnarobiłam w 25 dc.
@ napewno nie przyjdzie bo mam dupasthon brać aż do niedzieli. Lekarz wymyslil coś nowego w tym cykluNo to oby nie przyszła do soboty jędzanie wiem kiedy jest dobry moment na betę aby była miarodajna ale może jeszcze nic straconego, siknij na test w sobote albo piątek
![]()