Tak jak piszesz z krwi powstaje a nie z żołądkaPokarm kobiety jest z krwi a nie zoladka więc podobno można jeść wszystko
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak piszesz z krwi powstaje a nie z żołądkaPokarm kobiety jest z krwi a nie zoladka więc podobno można jeść wszystko
![]()
No właśnie ja też niedawno [emoji16]Tak jak piszesz z krwi powstaje a nie z żołądkadopiero o tym czytałam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja u siebie na tym zadlupiu nic nie mam z takich sklepów. Zostaje mi jechać do innego miasta lub internet :/O to fajnie bo castorame mam u siebie w mieście
![]()
I zjesz kotleta smażonego, fasolowa i będziesz karmiła ? Nie będziesz się obawiała że jednak to dziecku zaszkodzi, że będzie cierpiało ?Tak jak piszesz z krwi powstaje a nie z żołądkadopiero o tym czytałam
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ja zamówiłam przez internetJa u siebie na tym zadlupiu nic nie mam z takich sklepów. Zostaje mi jechać do innego miasta lub internet :/
Dziecko jeśli ma kolki tzn ze ma nie do końca rozwinięte jelitka i niezależnie ile wypije mleczka może płakać, za dużo nałyja się powietrza i będzie płakać więc myślę że jeść można co się chceI zjesz kotleta smażonego, fasolowa i będziesz karmiła ? Nie będziesz się obawiała że jednak to dziecku zaszkodzi, że będzie cierpiało ?
Ja wole wejść do sklepu, pooglądać, mieć pewność, że to co kupuje to nie jakiś badziewJa zamówiłam przez internetdużo rzeczy zamawiam
moje miasto też jest małe dość, ale castorame akurat mam
![]()
I gazy nie przechodza do pokarmu, wiec po kapuscie to mama bedzie miala wzdecia a nie dziecko.Pokarm kobiety jest z krwi a nie zoladka więc podobno można jeść wszystko
![]()
Ja kupiłam bo widziałam filmik na youtubie jak jedna z mam polecała bo używa w komodzie swojego synkaJa wole wejść do sklepu, pooglądać, mieć pewność, że to co kupuje to nie jakiś badziew![]()
Dziecko płacze bo razem z jedzeniem połyka powietrzeI zjesz kotleta smażonego, fasolowa i będziesz karmiła ? Nie będziesz się obawiała że jednak to dziecku zaszkodzi, że będzie cierpiało ?