Trochę się poobijać w przerwie sprzątania i rozpakowywania pudeł. Mam już dośćA ja czekam na autobus do domu. Jakie plany na dzisiejsze popołudnie macie dziewczyny?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę się poobijać w przerwie sprzątania i rozpakowywania pudeł. Mam już dośćA ja czekam na autobus do domu. Jakie plany na dzisiejsze popołudnie macie dziewczyny?![]()
Ja już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekaćNa szczescie u mnie takich pytan nie ma,moja mama ciagle o to pytała kiedy bedzie babcia ale jak do niej zadzwonilam zaplakana i zapytala mnie dlaczego placze a ja jej wykrzyczalam „Bo jednak dzisiaj przyszla ta okropna małpa” to temat sie zakonczyl....
takze dziewczyny chwalcie sie ktora dzisiaj albo jutro testuje? Albo na dniach!![]()
Myślę, że jak był cień to jeśli to ciąża to teraz kreseczka będzie mocnaJa już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekać![]()
No to w takim razie bardzo mocno trzymam kciuki!Ja już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekać![]()
Trochę się poobijać w przerwie sprzątania i rozpakowywania pudeł. Mam już dośćkręgosłup boli
![]()
![]()
@kari21 nie poddawaj sie, trzymamy kciuki !
Dziewczyny ale jesteście wszystkie chudzinki, ja mam 157cm i 68 kg [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mąż biedny wszystkie kartony sam przenosił. A sporo tego było. Potem z bratem meble. Ja go podziwiam że ma jeszcze siły i coś robi.E tamnie musisz wszystkiego na raz,mąż do kończy
![]()