reklama
Ja odstawiłam odrazuDziewczyny glupie pytanie. Pierwszy raz jestem na sztucznym cyklu: Jak odstawiam leki to odstawiam normalnie luteine i estrofem? Nie musze z tego estrofemu jakos 'schodzic'?
Mi ostatnio lekarz w szpilatu powiedzial, ze gardnerella jest obecna zawsze tylko wiadomo, ze powinien byc odpowiedni poziom. Moze idz do przychodni i zrob test czy wymaz? Jezeli jest zapalenie to raczej trzeba antybiotyk zastosowac.
Weźmiesz leki bez recepty i będziesz znów walczyć pół roku. Idź szybko na wymaz, żeby wiedzieć z czym walczyć.
Macie laski rację, będę musiała iść
OkiJa odstawiłam odrazu
Margit2018
Fanka BB :)
Róża nie masz wpływu na to jak to się skonczy ale najważniejsze że twój organizm "łapie" ciąże a to już bardzo dużo. Z całych sił trzymam kciuki żeby beta przyrastała prawidłowopiątek beta 23,05, 9dpt,w poniedziałek beta 49,5 12dpt
Evelin83
ja w 3dpt jechałam ponad 9 godzin , wracałam 10 dpt , transfer udanyJa bym w 10 dpt ztobila bete i bym wiedziala juz jaki jest wynik mnirj wiecej- sluchaj jak nie masz wyjscia to jedz - ogolnie jak masz wyjscie to nie jedz. Rozje sa teorie. Chcesz to dmuchaj na zimne i nie jedz. Czy to pomoze czy zaszkodzi pewnie nikt tego nie wie - kazdy organizm jest inny. 22h todluga podroz - jezeli to ja mialabym decydowac nie jechalabym chyba ze wynik bylby negatywny. Sa ludzie co jezdza i nic sie nie dzieje. Sama musisz podjac decyzje
![]()
misis188
Ja zawsze od razu odstawialam wszystkoDziewczyny glupie pytanie. Pierwszy raz jestem na sztucznym cyklu: Jak odstawiam leki to odstawiam normalnie luteine i estrofem? Nie musze z tego estrofemu jakos 'schodzic'?
Kochana jeśli Cię to jakoś ratuje to ja mam puregon i menopurKochane pilnie potrzebny gonal f jesli ktos posiada zbedne opakowanie prosze o kontakt 506904800
misis188
Tylko zeby Ci zrobili z,antybiogramem. Choc js tak 8 m-cy leczylam sie przed operacja i co rusz nowe g wychodziło. Tak ze nie ma gwarancji ze jak wezniesz lek to bakterie znikna.Macie laski rację, będę musiała iść![]()
reklama
Róża nie masz wpływu na to jak to się skonczy ale najważniejsze że twój organizm "łapie" ciąże a to już bardzo dużo. Z całych sił trzymam kciuki żeby beta przyrastała prawidłowo
Podziel się: