reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

W legowisku psa [emoji16][emoji16] nie no jak wspominałam rzadko go wpuszczamy [emoji16] a legowisko ma porządne :) kojo z gabki i dwa wielkie koce, jeden polarowy [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No proszę jaki lordziu :D ewentualnie możesz spróbować do łóżeczka i nogi na zewnątrz a ekipa w łóżku sobie poradzi hahahaha ;D

reklama
ja nie wiem ile na tydz narazie od poczatku mam 4 kg wiecej wg mojej wagi a dzis zaczelam 22 tydz wiec wychodzi ze kg na miesiac mniej wiecejale wiem tez ze od teraz juz nie bedzie tak kolorowo i bede tyla wiecej

ja mam dwa czesiek jest z nami 4 lata wykochany i prawdziwy ksiaze spi pod koldra, ale on ma nie cale 2 kg i jak sie zwinie to nawet go nie widac

a gustaw od wrzesnia z nami mieszka tez kochany ale jego juz nie uczylam na lozku tylko w legowisku ale to indywidualista i znalazl sobie miejsce w szafie [emoji14] i tam chodzi spac

obydwa pieski sa jak dzieci i az nie wiem jaka bedzie reakcja na syna jak sie urodzi bo np, czesio uznaje tylko mnie :D jest bardzo zazdrosny i jak widzi ze przytulam gustawa to on od razuu tylek cisnie i tez chce no nic najwyzej musze sie rozgladac za wieksza gondola i w wozku bede wozic dziecko i dwa psy hahahaha
Mój też jest zazdrosny :) nawet jak z facetem się całuje to nie jest zachwycony [emoji16] ale nie wiem o kogo bo chyba o każdego osobno jest zazdrosny [emoji16] a ma już 6 lat :) będzie musiał się przyzwyczaić jak się dziecko pojawi bo bardzo nie lubi gdy kogoś nosimy na rekach ( dzieci czy inne zwierzę)

f2w39n7303c24ozn.png

Siemka!
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziś lipcówki :* Czekamy na dobre wieści :)
Ja dziś miałam kiepską noc. Co chwila kichałam, a jak kichałam to mi pekały naczynka i mi krew zaczynała leciec i tak w kółko... A jak w końcu udało mi się zasnąć to sniło mi się że walczyłam z agresywną kozą. WTF?!
Byłam dziś z moim wilczurkiem i weterynarza, bo zauwazyłam że kłądzie uszko, nie chce żeby ją tam dotykać a jak sie kładła to zasłaniała je łapką. A dziś z rana jak jeszcze spała to ja smyrałam bo brzuszku i sie przyjrzałam i zauważyłam że uszko jej łysieje i jest gorące. Na szczęscie to żadne pasożyty czy bakterie. Musiała się tam podrażnic (pewnie podczas obwąchiwania wszystkich mozliwych krzaków) i to nie chciało jej się goić. Żeby do tego weterynarza ja wciagnąć to się namęczyłam, pies waży 39 kg więc sporo, a jak zobacyzła gdzie skręcamy to zaczęła sie zapierać. Wet ją zna i uwielbia więc zaczął ją wabić smaczkami ale ona jest za mądra i wiedziała że to przynęta, więc trzeba było ją wziać na ręce i tam wnieść. Muszę jej tam 2x dziennie wpuszczać kropelki i 3x dziennie przemywac ucho. Już raz to dziś zrobiłam i sie na mnie obraziła :D
Jak wróciłysmy to myślałam zeby sie przejsc do biedro, ale jest za zimno. Nie chcę mi się. Jak bym tam poszła to bym znowu nakupowała ubranek a dziś ma przyjsc paczka z h&m więc narazie starczy :D
Miłego dnia :*
Agresywna koza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Cena rewelacyjna i ja bym się chyba nie zastanawiała dlatego trochę boję się jechać żeby z nim nie wrócić [emoji2] i ten kolor...

oar8qqmza8t91ycr.png

No kolor jest śliczny, na żywo ten granat jest dużo bardziej stonowany, ciemniejszy. Boję się, że może być ciężki, ale sama nie wiem. Kusi mnie :p Tylko, że tam to trzeba kupić chyba osobno torbę i całą resztę więc cena wzrośnie.

Siemka!
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziś lipcówki :* Czekamy na dobre wieści :)
Ja dziś miałam kiepską noc. Co chwila kichałam, a jak kichałam to mi pekały naczynka i mi krew zaczynała leciec i tak w kółko... A jak w końcu udało mi się zasnąć to sniło mi się że walczyłam z agresywną kozą. WTF?!
Byłam dziś z moim wilczurkiem i weterynarza, bo zauwazyłam że kłądzie uszko, nie chce żeby ją tam dotykać a jak sie kładła to zasłaniała je łapką. A dziś z rana jak jeszcze spała to ja smyrałam bo brzuszku i sie przyjrzałam i zauważyłam że uszko jej łysieje i jest gorące. Na szczęscie to żadne pasożyty czy bakterie. Musiała się tam podrażnic (pewnie podczas obwąchiwania wszystkich mozliwych krzaków) i to nie chciało jej się goić. Żeby do tego weterynarza ja wciagnąć to się namęczyłam, pies waży 39 kg więc sporo, a jak zobacyzła gdzie skręcamy to zaczęła sie zapierać. Wet ją zna i uwielbia więc zaczął ją wabić smaczkami ale ona jest za mądra i wiedziała że to przynęta, więc trzeba było ją wziać na ręce i tam wnieść. Muszę jej tam 2x dziennie wpuszczać kropelki i 3x dziennie przemywac ucho. Już raz to dziś zrobiłam i sie na mnie obraziła :D
Jak wróciłysmy to myślałam zeby sie przejsc do biedro, ale jest za zimno. Nie chcę mi się. Jak bym tam poszła to bym znowu nakupowała ubranek a dziś ma przyjsc paczka z h&m więc narazie starczy :D
Mój pies dwa razy w roku ma chore uszy, ale u spanieli to norma [emoji16] już przyzwyczajony i lubi gdy mu wkrapiam lek bo później masaż to dla niego przyjemność [emoji16] raz miał klosa w uchu to mu głupiego jasia podali i na szczęście ledwo co, ale udało się bez operacji wyjac

f2w39n7303c24ozn.png

Siemka!

koza pobila dzisiejszy dzien ahahahahahahaah

A przybierasz od poczatku? Bo ja dopiero zaczęłam :) i teraz ważę się co tydzień żeby mieć jakaś kontrolę :)

f2w39n7303c24ozn.png

w aplikacji zapisuje kazdy tydz i wage :
do 9 tyg - 0 kg
10-13tyg - 1 kg
14-16tyg - 1kg
17-20tyg -1kg
21-... - 1kg

tak pokzuje moja waga w domuwychodzi ze co 3 tyg 1 kg wiecej oby tak do konca

a u lekarza
10tydz -1kg
16 tydz 1,8kg
i teraz pojde w 24 tyg

No kolor jest śliczny, na żywo ten granat jest dużo bardziej stonowany, ciemniejszy. Boję się, że może być ciężki, ale sama nie wiem. Kusi mnie [emoji14] Tylko, że tam to trzeba kupić chyba osobno torbę i całą resztę więc cena wzrośnie.
Właśnie on nie jest wcale taki ciężki. Kolor widziałam na żywo i jestem w nim zakochana [emoji2] trzeba by było się dowiedzieć co jest w zestawie jeszcze.

oar8qqmza8t91ycr.png

reklama
Psestan Justynka :D będzie gites tylko mi się niedietuj teraz bo będziesz przezroczysta i pająk Cię wciągnie za obrazek , a szkoda by było bo Cię lubię :D
Nie no dieta w ciąży nie wchodzi w grę haha ja przezroczysta nie byłam nigdy a szczuplutka to byłam 15kg temu [emoji16][emoji16] ech... A tak tego wtedy nie doceniałam... [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry