Jola92
Fanka BB :)
No ja to samoTeż raz miałam takiego strzała, aż oglądałam podbrzusze czy się nie przebił [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja to samoTeż raz miałam takiego strzała, aż oglądałam podbrzusze czy się nie przebił [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Spokojnie dziecko ma wszystko... Tak nasz organizm jest stworzony, że od matki zabierze a dziecku daWłaśnie ja sie troche teraz martwie. Od początku ciąży przytyłam 6 kg. Gin mówi że to w porządku. Ale teraz jem jak wróbelek bo mam taki ścisniety żołądek. Na śniadanie daję radę zdjeść pół bułki z serem i ogórkiem i do około16 nie jestem głodna i daję rade wcisnąć w siebie tylko wodę. Mi to odpowiada bo pewnie zjadę ciut na wadze(a mam z czego) ale się martwie czy dziecko dostaje wszystko czego mu trzeba;/ Próbowałam ostatnio na siłę troche w siebie wiecej wciskać ale wszystko zwracałam![]()
Ja też mam faze na twaróg ze szczypiorkiem, ale jeszcze rzodkiewke dodaje [emoji16][emoji16]Witajcie kochane :*
Trzymam mocno kciuki za wizyty !:*
Ja jak zwykle z rana śniadanko twarożek ze szczypiorkiem taka mam fazę teraz na to ze jem codzienniea co do wagi to nie wiem 2 tygodnie temu na wizycie miałam 4 kg na plusie to był 20 tydzień
![]()
Kurcze szkoda ze nie możemy wszystkie się spotkać na jakiś soczek czy kawkę i na żywo pogadać![]()
Ooo masz rację z rzodkiewka to już konkret by był jutro taki zrobięJa też mam faze na twaróg ze szczypiorkiem, ale jeszcze rzodkiewke dodaje [emoji16][emoji16]
![]()
U mnie odchodzą serki wiejskie . Co najmniej dwa dziennieOoo masz rację z rzodkiewka to już konkret by był jutro taki zrobię![]()
Często miksuje wszystko razem z pieprzem i sola i łyżką mleka lub jogurtu a czasem tylko kroje i kładę na twaróg na kanapce[emoji16] może wapna potrzebujemy i stąd ta chęć na twarógOoo masz rację z rzodkiewka to już konkret by był jutro taki zrobię![]()
No dobra, to ja też zrobięOoo masz rację z rzodkiewka to już konkret by był jutro taki zrobię![]()
Gorzej jak będzie za późno na znieczulenie, bo za pozno się powie.. skąd mam wiedzieć kiedy mam poprosic :/
Dieta ludzi w USA a dieta Japończyków nie różni się tylko mlekiem żeby wszystko na mleko zrzucac [emoji16][emoji39][emoji39]
![]()
Ja też tak mówiłamChyba nie mogę chodzić po sklepach z wózkami bo na żywo większość mi się podoba
![]()
To wszystko przez tą ciążei ta koza była mega silna bo mnie przewróciła i chciała dusić tymi swoimi łapami
![]()
Często miksuje wszystko razem z pieprzem i sola i łyżką mleka lub jogurtu a czasem tylko kroje i kładę na twaróg na kanapce[emoji16] może wapna potrzebujemy i stąd ta chęć na twaróg
![]()