reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie

0d1ysek2lswwmhul.png
Super ciesze się ze wszystko ok :*

reklama
@olaaa7 cena taka po pierwsze dlatego ze dostajesz ten wozek z wystawy sklepowej. One zawsze sa tańsze. Po drugie tydzien temu byly tsrgi dziecięce i większość firm wprowadzi na dniach do sklepów nowe kolekcje.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O kuzwa dobrze że zdążyłam polknac wodę przed przeczytaniem tego posta bo chyba bym łóżka nią oplula tak się zaczęłam znów śmiać :D
Żeby każdy dziś zaczynał się takimi śmiesznym wpisami zaraz robi się weselej nie mogę przestać się uśmiechać poza wojownik i jeszcze dusi ha ha ha

3jgxskjo51j6485i.png

Bo jestem śmierdzącym leniem i nie chce mi sie czekac na zwrot pieniędzy, bo już niestety raz to z nimi przechodziłam.... Jeszcze pogadam z Ł jak wróci z pracy :)

Taaaa na zwrot w H&M też trochę czekałam, ale wymienić możesz w sklepie, więc może kup Staśkowi dobre rozmiary i tyle.. :) a cena wtedy będzie ta sama.

U mnie 5 kg na plusie :D mam 52 kg :o nigdy 50 kg nie miałam aaaaa

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie 2 tygodnie temu na wizycie było 48.7 musze się zważyć myślę że już jest napewno 50 :D w poprzedniej ciąży dobilam do 55 kg a zaczynałam z wagą 44 teraz napewno przekrocze te 55 kg xd

reklama
Do góry