SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Hahaha fakt mi się zdarzyło nie zdążyć zjeść, ale zapomnieć nigdy nie zapomniałam [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha fakt mi się zdarzyło nie zdążyć zjeść, ale zapomnieć nigdy nie zapomniałam [emoji16][emoji16]
Tez bym chętnie zrobila gofry ale nie mam gofrownicy[emoji53][emoji25]
![]()

Bo w czasach PRL-u nie było tyle jedzenia [emoji16]
![]()
Wow... Ale apteka [emoji39] ja biorę tylko magnez i pragna plusMoj maz.byl na zakupach w aptece. [emoji2] [emoji2]![]()
I to jeszcze nie wszystko. Bo niektore rzrczy wziął tylko po jednym opakowaniu a na resztę odpis recepty. Szok. A ile kasy idzie.....
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy ci wyjdzie. Ja sie zastanawiam czy zrobic Pancakes bananowe w zastepstwie z bita smietana i owocami... MniamLaski, a jak ma się taki zgrzewacz do kanapek, to można go z przymrużeniem oka uznać za gofrownicę....?
To też racja!!!
Tak, po gastronomi jestemgofrownice mam
i zaraz idę do sklepu po jakieś dodatki i zobaczymy co mi wyjdzie
mało ostatnio gotuje bo nie wychodzi mi to za dobrze, mój tato narzeka że przesalam a mi takie smakuje dlatego to on teraz przejął rolę gotowania
![]()
Tam gdzie ja chodzę na prenatalne też filmow nie kręcą niestety, ale lekarz ma certyfikat do przeprowadzania prenatalnych i mam refundowane na nfzDzień Dobry. U mnie dzisiaj -15aż się nie chce wychodzić spod kołdry.
Do tego zadzwonił K i musimy przelozyc połówkowe z 9ego na 16egobo nie uda mu się zjechać tydzień wcześniej. Ale dzięki temu dowiedziałam się, że nie nagrywają filmików z USG. Mam jeszcze dzwonic dopytać czy na pewno po godzinie.16:00. No nic, będę szukać gdzie indziej wrazie czego.. a płeć poznam 12ego na wizycie, szkoda że bez K
![]()
Dziękuje, że napisalas. Kilka dni myślałam która dziewczyna jest właśnie z KielcKlaudia jeśli będziesz rodzic w kielcach, to oni daja rozek, pieluchy fkanelowe, ale ubranka mieć lepiej swoje bo nie wiem czy daja
Może... Mi się zdarzyło przy kaszlu i kichaniustrasznie nie coś dziś boli/ kuje w prawym boku. Miałam tyle rzeczy zaplanowane ale leżę bo się za bardzo nawet wyprostowywać nie mogę bo mnie ciągnie
może na tym etapie zdarzyć się popuszczanie moczu?