reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Muszę się pochwalić wczoraj poczułam pierwsze kopniaki A dziś ja i M poczulismy przez brzuch ale bylam szczesliwa

3jgxskjo51j6485i.png

@Darka83 super! A to był jakiś rodzaj konkursu, czy Cię wylosowali? Czy jak? Ja tez zrobiłam sobie przyjemność i zamówiłam sweter i sukienkę u Karli :)

Co do lodów to moje dziecko je loda oreo i dla mi tylko 2 razy ugryźć!! Dziad mały! A taki dobry ten lód.... muszę sobie kupić jutro.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam złotą kartę i pare razy w roku dostaję duze rabaty. I zaproszenia na eventy makojazowe itp.a ze kocham makijaż to sa to zawsze miłe niespodzianki[emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od męża dostałam jakoś latem paletkę urban decay. Byłam zachwycona jakością cieni. Codziennie do pracy sobie nakładałam. Aż pewnego dnia mi upadła i wszystko się potłukło :( Mimo, że w ciaży jeszcze nie byłam to i tak było mi blisko do płaczu :(
Kocham Urban Decay. Choc moja największa miloscia sa paletu od Too Faced a ostatnio ciągle męczę Kat van D. Makijaż to moje hobby. A w sezonie slubnym czesto robie odpłatne makijaże to mi się to hobby czesciowo zwraca.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jednak poszłam się kapac a teraz biorę się za lody i czekam na na wspólnej mój mąż w garażu coś przy aucie się bawi to sama zjem bo jak narazie to on więcej przytył w tej naszej ciąży :D

Moj tez przytył więcej niż ja Hahah
Ostatnio jadł frytki i zagryzła salta pekińska masakra ja na niego patrzę co on je jahah

16udyx8di9hvrs5t.png
Podobno tak jest ze faceci tyja razem z ciezarnymi a czasem wrecz maja rozne smaki. Ale oni maja pozniej trudniej zrzucic.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry