kinga30
Fanka BB :)
Ja 40Noo, ja mam dużo więcej lat a noszę 37, czasem 36 [emoji6]
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 40Noo, ja mam dużo więcej lat a noszę 37, czasem 36 [emoji6]
![]()
Nie mogłam spać, bo logistyka nie do ogarnięcia - przychodnia koło pracy O (i mojej też, ale ja na chorobowym) - nie mam bliżej luxmedu... Więc przed 6 z O do pracy, tam poczekałam, na 8:30 do poradni, i za chwilę O przyjedzie, zabierze mnie po badaniu i podrzuci do mamy, skąd odbierze po pracyJeju,zdrowka dla coreczki. Oby nic sie nie rozwinelo. Syropek i do lozka. Mam nadzieje ze to jednak mala awaria lod0wy i nie bedzie trza nowej.
Kurcze poranny ptaszku trzymam kciuki zebys dala rade. Jakbys spala do bys glodu tak nie czula....no ale z ciebie zaden spioch.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 21 20+2 narazie podała mi dwa terminy CC i mam nadzieję, że tym razem wyjdzie planowoU mnie leci 23 dokladnie 22tyg 5 dzien ..... Ale wedlug usg 21 tyg 3 dzien. Duza rozbieznosc. Ale u mnie maluchy zawsze mniejsze byly najwazniejsze ze zdrowe.
A czas szybko leci jeszcze troche i bedziemy na finishu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Może lepiej odłóż na po weekendzie? Żebyś się nie przeforsowała....Oj bardzo z tego wszystkiego rozbolał mnie brzuch i potem leżałam [emoji5] dzisiaj bym chciała Kacpra szafę zrobić ale nie wiem czy zdaze bo teście przyjezdzaja
Ten co znalazłaś na olx to pewnie ten co ja kiedyś oglądałamKosztuję 1000zł? Ja znalazłam fajny sklep internetowy gdzie Vulcano jest w zestawie z fotelikiem Maxi Cosi Citi za 1589 zł
Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 FOTEL MAXI COSI CITI - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
Piękne, mnie się najbardziej podoba ta pierwsza, ale wszystkie piękne
Kinia a jakie podala ci terminy ? U mnie jezeli beda sugerowac sie om to polowa czerwca jezeli z usg to blizej koncaU mnie 21 20+2 narazie podała mi dwa terminy CC i mam nadzieję, że tym razem wyjdzie planowo
Nawet nie mów, jak ten czas leci, dzisiaj w drodze do pracy właśnie o tym myślałam, przecież dopiero co robiłam test i tworzyłam suwaczek, który pokazywał jakoś 4 tydzień ciążypotem lada chwila był już 7 tydzień, potem 12 a dziś już leci 22
przecież zaraz minie 30 i ani się obejrzymy i zaczniemy zdawać relację z porodówki
![]()
Wiedziałam , że gdzieś widziałamTrzymam dyżur nocny...
Ktoś nie ma gofrownicy? Proszę bardzo, będzie w lidlu
Zobacz załącznik 841000
No to rzeczywiscie nie mialas wyboru. Dobrze ze O cie odbierze nie bedziesz musiala sie forsowac.Nie mogłam spać, bo logistyka nie do ogarnięcia - przychodnia koło pracy O (i mojej też, ale ja na chorobowym) - nie mam bliżej luxmedu... Więc przed 6 z O do pracy, tam poczekałam, na 8:30 do poradni, i za chwilę O przyjedzie, zabierze mnie po badaniu i podrzuci do mamy, skąd odbierze po pracy![]()
![]()