Margana
Fanka BB :)
Sprobuj zasnac. Dobranoc[emoji5]Dobrze :**

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprobuj zasnac. Dobranoc[emoji5]Dobrze :**
Sprobuj zasnac. Dobranoc[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Hej dziewczyny ..Ja chciałam wam tylko powiedzieć że od dwóch dni nie bardzo się czułam ale nie pisalam bo mi to ciagle cos i az wstyd mi bylo pisac...dziś wylądowałam w szpitalu ...skraca mi się szyjka dostałam leki itd i za dwa dni zobaczą czy będzie musiał być zabieg czy zostanę na lekach..do konca ciąży leżec plackiem muszę.. jestem przerażona
Jeśli martwi Cię ten ból, to zdecydowanie lepiej iść wcześniej na wizytę niż się stresować...Kurcze ja niby do lekarza mam 14 dopiero ale chyba pójdę w środę... znowu dokucza mi ten ból brzucha. A na wieczór to już wgl.. w nocy mi się ciężko przekręcićehhh dlaczego ta ciąża nie może być taka piękna jak to wszyscy mówili
![]()
Jesteście z synkiem pod opieką, więc nie myśl na razie o porodzie itd - będzie dobrze, zobaczysz...Bolał mnie brzuch i krzyże szyjka z 3.5 na 2.3 się skrócilaI miałam ogromne ilości oplawow myślałam że mi wody leca w sumie dlatego głównie tu przyjechalam ale na szczęście to nie wody . Dostałam leki muszę leżec wc i łóżko a za dwa dni podejmą decyzję czy będą mi zakładać passar czy da się na lekach to przejść
boję się strasznie o synka . Jest tu też klinika dla dzieci najmniejsze jakie uratowali było w 24 tygodniu urodzone , ale lekarka mówi że mam narazie o tym nie myśleć bo niema tragedii i coś poradzą o mam pozytywnie myśleć . Leży że mną dziewczyna która od 6 miesiąca już zmaga się też z takimi komplikacjami i już jest w 8 mówi że lezec lezec I lezec że to podstawa żeby było dobrze
same mi łzy leca cały czas
![]()
Dzięki,czyli jak ja biorę 3x1 to gdybym nawet wzięła 4 razy to będzie oki, muszę teraz zrobić poziom magnezuJa bralam jeszcze przed ciaza i potem juz w ciazy 3x2. Ostatnio kaxal mi zmniejszyc do 2x1, ale jak zobaczyl, ze poziom mam blizej dolnej granicy przy takiej dawce to kazal brac 2x2. A tetaz jak go pytalam to pozwolil zwiekszyc spowrotem do 3x2[emoji5] On zawsze mnie pyta vzy mi nogi nie dretwieja. A wlasnie dretwialy mi dopoki nie przestawilam sie na to magne B6.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Też tak mam ;/ciekawe ile przytyję jest już + 8kg ,w pierwszej ciąży 22,5 kgTo ja dopiero mam problem, bo jem wszystko co mam w zasięgu ręki a i tak cały czas jestem głodna, jak tak dalej pójdzie to niedługo w drzwiach się nie zmieszczę...
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom