G
gosc12
Gość
Hej dziewczyny czy wy też czasem macie tak, że nie czujecie kopniaków przez powiedzmy 2-3 dni? Trochę się martwię bo albo przeoczyłam albo są tak słabe bo nic nie czuję, już nawet się zastanawiam czy może łożysko się nie przesunęło i amortyzuje te kopniaczki.
Jeśli chodzi o kieckę to nie wrzuciłam fotki bo okazała się za duża. Teraz to już całkiem nie wiem jakie mam szukać rozmiary bo jak w biuście i biodrach ok to znowu mam za dużo w brzuchu.
Ja tak mam od dwóch dni, nic nie czuję i się martwię. Już takie przerwy miałam bo od półtora tygodnia może zdarzyło mi się z 5razy poczuć
Aga leżenie dla mnie to żaden problem jeśli tylko to pomoże to mogę lezec do samego lipca . A co do pisania ja wiem , że mogę o wszystkim napisać tylko pomyślałam że jak napisze wam jeszcze że podejrzewam , że mi wody się Sącza to już uznacie mnie za całkowitą wariatke bo chyba nie ma "dolegliwosci " o której dziewczyny pisza a ja bym jej nie miała![]()
No coś ty.. z tego co zauważyłam to i ja naokroglo pisze i marudzę. Też mi już głupio, no ale pisze dalej bo wolę uzyskać wiadomośc od którejś z doświadczonych dziewczyn niż od Google. A sądzę , że nie było dnia zebym nie miała jakiegoś niepokojącego objawu.
I całe szczęście, że jesteś taka trochę panikara. Bo dzięki temu zdiagnozowali co Ci dolega w bardzo szybkim czasie i teraz już będzie tylko lepiej :*