Wiolka1980
Fanka BB :)
Kochana jesteśmy z TobąZnów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jesteśmy z TobąZnów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Aga mam to od 4 dni. Momentami ciężko mi było zgiąć nogi, szczególnie prawą. Kłuje mnie też krocze i pewnie jutro pójdę do mojej lekarki żeby sprawdziła czy nic się tam nie dzieje. Dziś zaczynam 23 tydzień i w aplikacji mi pisze że teraz coś takiego można odczuwać. Ale dla pewności pewnie podejdę.Powiedzcie mi, takie bóle w dole brzucha, w pachwinie, ciągnące trochę do biodra są normalne, czy powinnam zacząć się martwić?
Takie trochę jakbym miała mocno pełny pęcherz i nie poszła do wc...
Skurczy nie mam, brzuch nie jest twardy...
Od dawna nic mnie nie bolało, więc trochę się martwię.... [emoji15] [emoji33]
![]()
Wizyta we wtorek, poprzednio w czwartek miałam prenatalneTo mamy podobnie.. a kiedy masz wizytę kolejna ? Ja już trzy tygodnie nie byłam u lekarza.![]()
A dziś badali Cię ? Czy dopiero jutro?Znów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Aga mam to od 4 dni. Momentami ciężko mi było zgiąć nogi, szczególnie prawą. Kłuje mnie też krocze i pewnie jutro pójdę do mojej lekarki żeby sprawdziła czy nic się tam nie dzieje. Dziś zaczynam 23 tydzień i w aplikacji mi pisze że teraz coś takiego można odczuwać. Ale dla pewności pewnie podejdę.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Trzymam mocno kciuki, daj znać koniecznie jakby Cie badali. Cały czas myślami jesteśmy z Tobą [emoji8]Znów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej![]()
Ja za 8 dniA ja wizytę mam za 22 dni !!
Już minęło 6 a został 22 :/ ale 18 marca mam podjechsc do szpitala tak na szybko na spr szyjkiAż tak długo?
![]()