reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja uwielbiam [emoji16][emoji16] zawsze ustawiam by się sam wyłączył za godzinę a ja w trakcie oglądania odplywam [emoji16] szczególnie gdy mój w pracy na nocki czy na drugie zmiany

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też, bardzo mnie tv usypia

reklama
Heja!
@Karla88 super by było! Dawaj znac bliżej maja, to może udało by sie jeszcze @oliwka_11 z Nami spotkać i jeszcze są chyba ze 2 dziewczyny z Warszawy lub okolic :)
Ja zrobiłam błąd i na kolacje do filmu zjadłam soczystego, pysznego melona. Potem do lazienki wstawałam na siku uwaga 8 RAZY! :(
Zaraz sie zbieramy i jedzemy do ikea po parę drobiazgów. Pewnie jak zwykle zostawimy tam 3 x wiecej pieniędzy niż planowaliśmy więc trzymajcie za Nas kciuki :D
Miłego dnia :)

Witam się w niedzielę:)
Ja wczoraj miałam dość aktywny dzień, pranie, sprzątanie itp. Później brat z dziewczyną nas odwiedzili, ona jest teraz w 24 tc, więc sporo wspólnych tematów do rozmowy. A po południu odebrałam auto od mechanika i w końcu po miesiącu napraw wszystko działa bez zarzutu :) wracając zrobiłam większe zakupy, bo wszystko się pokończyło, a gdy wróciłam to moi chłopcy już spali. Więc pierwszy raz od dawna mieliśmy cichy i spokojny wieczór :)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny ;) ja ostatnio śpię na raty, prawie jak sen polifazowy, tylko jego zalet nie ma :)
Oj znam taki sen na raty [emoji6] mój roczniak też dba o to byśmy za długo nie spali. Ale odkąd, od kilku dni spi w końcu w swoim łóżeczku, to zmniejszył nam liczbę pobudek do trzech, wiec nie narzekam

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry