reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

O dobry pomysl ale to ju jutro [emoji13][emoji13] mam ochote jeszcze na racuchy mam jabłka wiec cos wykombinuje

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Nooo, racuchy z jabłkami to też dobry pomysł :D
Jak mi trochę ciasta drożdżowego zostanie, to zrobię choć parę [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Na naleśniki?
Trudno o sensowny przepis... [emoji15]
Ciasto drożdżowe (zwykłe, jak do czegokolwiek innego, u mnie akurat razowe ;))
Bierzesz trochę ciasta, formujesz w miarę cienkie kółko i na patelnię z niewielką ilością oleju ;) odwracasz, pieczesz z drugiej strony, zdejmujesz pięknego, dużego placka, na górę co lubisz, u mnie będą jagody i śmietana ;)
I tyle ;)

Tak wyglądał mały w Wetlinie, duży był na cały talerz (ale wtedy po obiedzie byłam ;))
1dc2c7259a8319c19e6cfc9726b9d88c.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziekuje zobaczę co mam w lodowce może zrobię jeszcze dziś a zdj zachęca [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

@Onaszczesliwa 2018 a może to od tego zęba ktory leczylas. Znieczulenie moze wywołać skurcze i bóle dlatego nie chca leczyc ciężarnych w 3 trymestrze. I moze lekki stan zapalny sie zrobił (czesto po leczeniu i rwaniu tak jest) i stad ta temperatura.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to dobrze, ze przeszlo. Moze faktycznie lepiej magnez brac na stale, po co sie tak denetwowac tymi bolami. Ja az takich nie mam i podejzewam, ze przez to, ze od poczatku biore magnez regularnie. Zwiekszylam teraz spowrotem dawke to zobacze czy te skurcze mi zmaleja.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A jaką bierzesz dawke? Ja biorę magne b6 3*1.
Oki pokonamy też czas wszystkie wspólnie byle do lipca :**

@Onaszczesliwa 2018 a może to od tego zęba ktory leczylas. Znieczulenie moze wywołać skurcze i bóle dlatego nie chca leczyc ciężarnych w 3 trymestrze. I moze lekki stan zapalny sie zrobił (czesto po leczeniu i rwaniu tak jest) i stad ta temperatura.

Nie mam pojęcia , ale mam nadzieję że to wszystko się uspokoji i że dentysty do końca ciąży też już nieodwiedze :*

Oby charakterku ostrego nie miala [emoji13][emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Boję się, że charakter może mieć po mamusi [emoji23][emoji23][emoji23]
O na taką sugestię zapowiedział wykorzystanie smyczy [emoji23]
Wszędzie wychodziłam, wspinałam się, i dużo ciekawych pomysłów miałam... I tak jakby do dzisiaj mi zostało [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Boję się, że charakter może mieć po mamusi [emoji23][emoji23][emoji23]
O na taką sugestię zapowiedział wykorzystanie smyczy [emoji23]
Wszędzie wychodziłam, wspinałam się, i dużo ciekawych pomysłów miałam... I tak jakby do dzisiaj mi zostało [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No ja mam nadzieje ze synek odziedziczy charakter po tatusiu [emoji13][emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

reklama
Na naleśniki?
Trudno o sensowny przepis... [emoji15]
Ciasto drożdżowe (zwykłe, jak do czegokolwiek innego, u mnie akurat razowe ;))
Bierzesz trochę ciasta, formujesz w miarę cienkie kółko i na patelnię z niewielką ilością oleju ;) odwracasz, pieczesz z drugiej strony, zdejmujesz pięknego, dużego placka, na górę co lubisz, u mnie będą jagody i śmietana ;)
I tyle ;)

Tak wyglądał mały w Wetlinie, duży był na cały talerz (ale wtedy po obiedzie byłam ;))
1dc2c7259a8319c19e6cfc9726b9d88c.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale wygląda mniammm

Do góry