reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzień dobry dziewczynki :):):)
Meldujemy się po wspaniałym dla nas weekendzie !
W sobotę rano przyszedł na świat nasz malutki wyczekany synek :)
Poród trwał 7 godzin , ale udało się siłami natury Jesteśmy już w domku i powoli uczymy się siebie [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Świetnie, gratulacje! Teraz w Waszym życiu piękny okres się zaczyna [emoji173]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) przychodzę do Was z wątku "kto po in vitro" :) mam nadzieję, że będę mogła z Wami zostać ;) Obecnie jestem w 10tc3d i następną wizytę mam 15.03.:) Czy Wam też dłuży się czas od wizyty do wizyty?
Witamy, coraz więcej nas tutaj co mnie bardzo cieszy :) 15.03 już niedługo. Ja już do samego porodu (a rodzę w czerwcu) nie będę miała takiej typowej wizyty z usg, więc jakoś musze wytrzymać. I szczerze to nawet mi się nie dłuży. Im ciąża bardziej zaawansowana tym szybciej czas leci i łatwiej przetrwać od wizyty do wizyty.

Oj ja też odczuwam jak ten czas ucieka. W marcu chce zrobić jak najwięcej i ewentualnie na kwiecień zostawić tylko jakieś drobne rzeczy, a później relax przed porodem :D

Dziewczyny a jak Wasi mężowie reagują na te wszystkie przygotowania? Mój do wczoraj był cierpliwy, ale jak wczoraj powiedziałam, że chcę zwrócić meble (bo niebezpieczne), to już nie wytrzymał i powiedział, że do czerwca ze mną zwariuje :p Wysmial mnie a później chciał zabrać mi tablet i telefon żebym więcej głupot nie czytała :p Dobrze, że przynajmniej jedna osoba w domu zachowała zdrowy rozsądek :D
Mój mąż jest gorszy ode mnie :p bo to on że już wszystko ma być itd że nie ma czekania na ostatnią chwile itd. Ja piore on prasuje ubranka;) a meble mam z ikei ;) no i mój jest bardzo uległy wszystko by kupił co bym chciała :biggrin2: a to jego ostatni zakup ;) niespodzianke nam zrobił

Załączniki

• 265DA50B-C3CD-40D4-877F-1C784662E6AA.jpeg
    265DA50B-C3CD-40D4-877F-1C784662E6AA.jpeg
    927,5 KB · Wyświetleń: 116
Dzień dobry dziewczynki :):):)
Meldujemy się po wspaniałym dla nas weekendzie !
W sobotę rano przyszedł na świat nasz malutki wyczekany synek :)
Poród trwał 7 godzin , ale udało się siłami natury Jesteśmy już w domku i powoli uczymy się siebie [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Jeszcze raz gratuluję! [emoji7] weekend musiał być wspaniały!

Mój mąż jest gorszy ode mnie :p bo to on że już wszystko ma być itd że nie ma czekania na ostatnią chwile itd. Ja piore on prasuje ubranka;) a meble mam z ikei ;) no i mój jest bardzo uległy wszystko by kupił co bym chciała :biggrin2: a to jego ostatni zakup ;) niespodzianke nam zrobił
Śliczny ten króliczek :) Mój też uległy jeśli chodzi o zakupy i przygotowania, ale z tymi meblami już nie wytrzymał :p W sobotę przywiózł a we wtorek przewrazliwiona żona karze mu zwracać :p No to fajnie, że ktoś też zdecydował się na takie meble, bo już czułam się jak wyrodna matka :p Po przemyśleniu stwierdziłam, że wolę mieć tańsze meble niż używane rzeczy nie wiadomo po kim.
A i zazdroszczę męża, który potrafi prasować. Mój prasowal raz i spalił nowy dywan, bo nie chciało się wyjąć deski do prasowania...

reklama
tez miałam kupic taka niebieska, ale ostatecznie zamowilm ialego z aliexpress 50 cm i czekam na dostawe, mam nadzieje ze przyjdzie w nienaruszonym stanie i w ogole przyjdzie. Ja mezowi o polowie rzeczy nawet nie mowie, wszystko dla niego to po co? ale jak już przychodzi i jest to zadowolony:)tak było z komoda , po co i po co , przecież jest miejsce w szafie, ale potem przy składaniu był bardziej podekscytowany ode mnie :

Do góry