reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Aaaa. No chyba że tak. Bo ja zielona w tym temacie bo do tej pory nie miałam problemu z szyjką teraz ma 5cm. I tak kminie czy jak ona się skraca otwiera za szybko to czy mozna sobie zażyczyć by założyli tak dla własnego spokoju. Wiadomo leżeć i tak by trzeba a z tym krążkiem to chyba psychicznie łatwiej bo wiesz że coś tam.jest i teoretycznie ma trzymać.

Nie mam pojęcia, ale @Margana i @Agatka29 miały już w poprzednich ciazach problemy z szyjka to może mają więcej doświadczenia i coś podpowiedzą :)

reklama
Trzymaj się kochana, też miewam takie zaparcia. Tyle, że ja wtedy nie mam siły płakać z bólu. Dostaje takich skurczu , że opadam z sił..

Nie pamiętałam jak się nazywają. I nie mogłam znaleźć tych co chciałam. :/ Ale coś w tym stylu tylko ladniejsze.
Zobacz załącznik 841491 Zobacz załącznik 841492 Zobacz załącznik 841493

Tez podglądam do K , bo zawsze ucinalam rozmowę :)
Ogarniemy mieszkanie już do końca, odchowanych lekko maleństwo i pomyślimy o cywilnym :) chociaz mój by chciał kościelny od razu ..

To nie wiem gdzie Ci to idzie. Chyba w pięty :D ile masz wzrostu ?:p ja chciałam ostatnio zrobić zdjęcie w majtkach , bo już się przebierałam do spania ale jak zobaczyłam moje udo i dupsko to nie, nie . Lepiej się ubrać :D a wcześniej byłam jak patyk..
Bardzo fajne buciki, ja się średnio czuję w takich do sukienek i spódnic bo mam łydki grubsze :(
Mnie to idzie wszędzie chyba :p mam 175cm. Oj tam, na pewno przesadzasz z tym dupskiem i udami :D Ja jestem w szoku, że moje tak dobrze wychodzą na zdjęciach :D Aż niemożliwe :p

Zazdroszczę takiego spania, ja to nawet w wolne dni max 6 rano :p
Nie dałabym rady później funkcjonować. Podziwiam :p
Haloo [emoji4] ja od rana ledwo chodze. Wczoraj wieczorem dostalam takich boli w kroczu ze do dzisiaj mnie trzyma... To chyba nie jest normalne zeby ledwo chodzić...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna.. miałam to samo dwa dni. Dzisiaj już jest lepiej. Zbieram się na miasto, mam nadzieję , że po powrocie nie złapią mnie bóle znowu. Lez i odpoczywaj duzo :*
Lubię takie buciki☺️
Ja też :D ale na tą wiosnę mam ochotę na trampki, tenisówki :D tyle dobrze, że tamtych mam pełno kolorów i fasonów więc do sukienek beda pasowały jak ulał :)

Ładne stylizacje :D takie w moim stylu a i mam bardzo podobne botki do tych z ostatniego zdjęcia :) już czekam na wiosnę i heja w nich :)

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie dałabym rady później funkcjonować. Podziwiam :p

Biedna.. miałam to samo dwa dni. Dzisiaj już jest lepiej. Zbieram się na miasto, mam nadzieję , że po powrocie nie złapią mnie bóle znowu. Lez i odpoczywaj duzo :*

Ja też :D ale na tą wiosnę mam ochotę na trampki, tenisówki :D tyle dobrze, że tamtych mam pełno kolorów i fasonów więc do sukienek beda pasowały jak ulał :)
Ja w zeszłym w tenisówkach całe lato przechodziłam. Tenisówki, balerinki to też moje ulubione. Ja w ogole lubię płaskie buty, nie umiem chodzić na obcasach, nie lubię i nie mogę bo w zasadzie to najważniejsze ☺️

reklama
Do góry