reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam dla dziecka biala komode z ikea (nie dziecieca) i jest super, zreszta w domu troche rzeczy z ikea tez mam i nie bede narzekac bo lubie ich prosty styl.

Przewijak mam z allegro bialy w szare gwiazdki i spoko, mam go na komodzie ale moge i na lozeczko dac bo usztywniony.

Szumisia nie kupuje - dla mnie przereklamowany (oczywiscie to tylko moja opinia[emoji6] )
Kupilam hipcia summer slumber mozesz sobie w necie zerknac bo mam go juz sprawdzonego u kilkorga dzieci no i efekt gwiazdek jest mega a oprocz melodyjek ma szum i bicie serca.
Kurcze ja właśnie nie wiem czy to wsZystko jest potrzebne. Szumisia wykluczyłam na początku, a teraz znowu zaczęłam się nad nim zastanawiać. @Bobisia to samo czytałam, że szumiś powinien być od urOdzenia. Lampke w sumie mam właśnie ten królik i na 3 stopnie natężenia światła fajne to wygląda. Chyba odpuszcze narazie, jeszcze detektor musze kupić.

Kurcze ja właśnie nie wiem czy to wsZystko jest potrzebne. Szumisia wykluczyłam na początku, a teraz znowu zaczęłam się nad nim zastanawiać. @Bobisia to samo czytałam, że szumiś powinien być od urOdzenia. Lampke w sumie mam właśnie ten królik i na 3 stopnie natężenia światła fajne to wygląda. Chyba odpuszcze narazie, jeszcze detektor musze kupić.
Ja mam tylko szumisia jeśli chodzi o takie zabawki/gadżety :p ;)

Ponoć szumiś jest uzależniający. Bez niego dziecko już nie zaśnie. Ja nie miałam w planach kupować i przy tym zostanę. Najgorsze jest to, że naczytamy się o tym i tamtym i też chcemy to mieć a może wcale niepotrzebnie. Rzeczywiście na czas ciąży powinno sie kobietom odłączyć internet.

Ponoć szumiś jest uzależniający. Bez niego dziecko już nie zaśnie. Ja nie miałam w planach kupować i przy tym zostanę. Najgorsze jest to, że naczytamy się o tym i tamtym i też chcemy to mieć a może wcale niepotrzebnie. Rzeczywiście na czas ciąży powinno sie kobietom odłączyć internet.
Szczegolnie powinni odciac internet dla tych co spac po nocach nie moga[emoji23] bo ja to po nocach z lozka nieraz jak centrum dowodzenia zakupowego z lista i tabletem[emoji23][emoji23]

Ja tez szumisia nie kupuje.jak dla mnie zbędne

reklama
a ile potrzebnych jest tych podkladow poporodowych? wlasnie zamawiam, i co jeszcze do szpitala potrzebuje, chciałabym już zamknąć torby do szpitala, ale co chwile mi czegos brakuje :(

Do góry