reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Polecam zwykle czopki hemorol na zaparcia. Ja cale zycie sie mecze a teraz przy ciazy jeszcze bardziej. Niektorzy polecaja czopki eva qu czy jakos tak ale dla mnie za duze [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w9if3k12.png
Najlepsze czopki glicerynowe. Naturalne i skuteczne[emoji5] Ale u mnie poki co swietnie dziala kiwi[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Biedna.. ale ty mi się kojrzysz z jedzeniem więc jaka dieta ?:o

Współczuję.. mialam gastroskopię i nigdy więcej się nie zgodzę..

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt !!! :***

Ja wróciłam na obiad ze spaceru i znowu chodzić nie mogę :( czyli za dużo się ruszać nie mogę w takim razie. Wczoraj się małe nie odzywało to chociaż dzisiaj zapukało dwa razy i jestem spokojniejsza.
Zrobiłam zdjęcie bo aż sama jestem w szoku, dzisiaj to i ja zauważyłam , że jednak brzuch urósł :p
* Macie jakiś pomysl jak zmienić tło na zdjęciach ? Żeby było czyste ? Zobacz załącznik 841504
O jak bym Ci wymieniła ile rzeczy nie mogę jesc kalafior, fasola, żadne warzywa straczkowe, ciemnego chleba, buraczki ograniczone, czekoladę w ograniczonych ilościach najlepiej żadnych Fasty godów, chipsów, chrupek kukurydzianych, batonów typu musli nie jestem tu w stanie wszystkiego wymienic☺️ osocow śliwki, maliny w ograniczonych ilosciach, pomarancze ale malo i tylko w momencie jak jest dobrze, jabłka w każdym bądź razie wiem co mi szkodzi i jak z tego zrezygnuje albo mocno ograniczę to czuję się super☺️

Biedna.. ale ty mi się kojrzysz z jedzeniem więc jaka dieta ?:o

Współczuję.. mialam gastroskopię i nigdy więcej się nie zgodzę..

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt !!! :***

Ja wróciłam na obiad ze spaceru i znowu chodzić nie mogę :( czyli za dużo się ruszać nie mogę w takim razie. Wczoraj się małe nie odzywało to chociaż dzisiaj zapukało dwa razy i jestem spokojniejsza.
Zrobiłam zdjęcie bo aż sama jestem w szoku, dzisiaj to i ja zauważyłam , że jednak brzuch urósł :p
* Macie jakiś pomysl jak zmienić tło na zdjęciach ? Żeby było czyste ? Zobacz załącznik 841504
Ale już teraz ładnie uroslas☺️

dziewczyny co mają problem z szyją czym się Wam to objawiało?

Ja mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego, więc u mnie napięte mięśnie strasznie bolą, od tego idzie często ból głowy- ale właśnie u podstaw czaszki, drętwienie rąk w nocy- takie tam atrakcje :)

No znając moja mame to narobi bigosu , krokietow , gołąbków i co tylko :D że do samego lipca nam wystarczy hahaha :D

...ciekawe którego roku :-D:-D

Posprzątaj!! :-D:-D

Jem racuchy z jabłkami... jakie doooobreeeee....

Ja mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego, więc u mnie napięte mięśnie strasznie bolą, od tego idzie często ból głowy- ale właśnie u podstaw czaszki, drętwienie rąk w nocy- takie tam atrakcje :)

...ciekawe którego roku :-D:-D

Posprzątaj!! :-D:-D

Jem racuchy z jabłkami... jakie doooobreeeee....
Mmmm zjadłabym racuchy z jabłkiem :p Narobiłaś mi smaka :p Dzięęęęęki :D

dziewczyny co mają problem z szyją czym się Wam to objawiało?
Ja miałam w poprzedniej ciąży problemy od 21tc + skurcze patologiczne (brzuch robił się twardy jak kamień nawet na kilkanaście minut, czasami kilkadziesiąt razy dziennie) wykryła to ginekolog w trakcie badania na fotelu. Szyja była skurczona i bardzo miękka, rozpulchniona. Od góry już otwarta. Nie miałam żadnych objawów. Czułam się dobrze. Na wizytę pojechałam po pracy a tu skierowanie do szpitala, leki i zakaz chodzenia. Lekarka mi powiedziała, że gdybym miała wizytę 2 tyg później to mogłabym do tego czasu nie donosić ciąży (chodziło o te skurcze, których ja wtedy nie odczuwałam jako skurcze, były całkowicie bezbolesne, a że to była pierwsza ciąża to myślałam, ża macica normalnie jest ciągle taka twarda jak rośnie z dzieckiem ;-) Lekami udało się skurcze utrzymać w ryzach (występowały już codziennie do porodu, ale w trochę mniejszej częstotliwości i natężeniu) Wstawałam tylko do wc i na wizyty. Wszystko skończyło się dobrze :-)

reklama
Tak, przyjechali i naprawili. Okazalo się ze synek nawrzucał do toalety mokrych chusteczek i zatkał pompę co odprowadza ścieki do sieci. Powiedzieli że będę musiała zapłacić za to. A jak skończyli i się pytam ile to mówi 20zl żeby na flache było. [emoji23][emoji23]
Haha, z flacha to dobre[emoji23] Ale stresu nie zazdroszcze, ni nawidze takich sytuacji kiedy bie moge sie bormalnie umyc i wysikac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry