reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na obiad zrobiłam dziś co kocham najbardziej czyli cokolwiek włoskiego :D Makaron + sos z kurczaka, szpinaku ricotty i suszonych pomidorów :) Zobacz załącznik 841441
W nagrodę synu skopał mnie tak mocno że prawie popuściłam, serio. Leżeliśmy i patrzyslimy jak brzuch raz mi sie wypukla z lewej a potem z prawej i tak w kółko, az w koncu dostałam takiego kopniaka w pęcherz że ledwo zdążyłam dobiec do łazienki

A to nie znam sos z kurczaka;)) ricotte szpinak tak

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerze wolalabym franusia4500 niz kriliczka corke miala 2150;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja zawsze chciala male dziecko, a dostalam pulpeta[emoji6]
Poza tym przy cc to nie ma takiego znaczenia, przy sn niestety juz tak[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do dziewczyn które mają aplikacje : HiMommy :) czy wam też spieszy o jeden dzień. ? Przez to musiałam ustawić termin dzień później :/

A to chodziło szyję? Bo ja zrozumiałam, że o szyjkę macicy i napisałam Ci całą litanię jak to było u mnie ;-)

No i okazało się że chodziło o szyjkę :D czyli tylko ja myślałam że szyja, ta od głowy :D

Hahaha tak moje łóżko wygląda po nocy, gdzieś tam rogal na całym łóżku pozwijany, butelka z wodą, chusteczek 5 tysięcy , pilot, telefon no armagedon :D
I właśnie pytałam czy wiecie czy istnieje możliwość zmieniania tła na zdjęciu :) :p

Wiem, wiem :) Tak tylko sobie zażartowałam, bo do takich zabaw to już chyba bardziej skomplikowane programy.. może @_agnieszka_ coś Ci poradzi :)

Umrę po tych racuchach, a zjadłam tylko 2 i ledwo żyję...

No i trochę pomoże mojemu ogarnąć ten Armagedon chociaż niewiem czy przed teściową nie będzie chciał się pokazać i czy nie będzie próbował do soboty jednak ogarnąć tego wszystkiego :D ale moja mama jest kochana także cokolwiek by nie zrobił to i tak nic niepowie a po za tym uwielbia zieciunia także ma względy :D
Haha oj widać, że ktoś ma chętkę na ślub bo już mówisz "tesciowa" i "zieciunio" [emoji16][emoji16][emoji16] super, że mama wpadnie to będziesz miała lepszy humor, towarzystwo i pomoc [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A dlaczego od 24? Ja już mam zrobić a jutro skoncze 21 tydzień. Lacze się z Toba bo też mam ostatnio takie niepokoje
Nie wiem dostałam od mojego ginekologa taka karteczkę tam jest rozpiska na wszystkie miesiące i jest zaznaczone ze krzywa cukrowa od 24 tygodnia do 28 tygodnia ciąży i się boję ze jak zrobię wcześniej to będzie kazał mi powtarzać nie wiem sama xd no właśnie ja to już swiruje chyba boje się ze coś przeocze i będzie za późno eh ta ciaza jest strasznie stresująca

reklama
Do góry