reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiem Ci ze moj lekarz wlasnie robi wszystko zebym byla spokojna. I dlatego od razu ten pessar, a nie czekanie co bedzie dalej. Poza tym jednak dzieki temu nie musze lezec, przynajmniej poki co. A wiadomo, ze to tez lepiej jak mozna sie poruszac choc troche. No nie wiem. Twoja lekarka zadecyduje. Ale mysle, ze w Twoim przypadku to chyba lepsze niz te nerwy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie też tak sobie myślę :)zobaczymy co powie w czwartek :)

Nie wiem dostałam od mojego ginekologa taka karteczkę tam jest rozpiska na wszystkie miesiące i jest zaznaczone ze krzywa cukrowa od 24 tygodnia do 28 tygodnia ciąży i się boję ze jak zrobię wcześniej to będzie kazał mi powtarzać nie wiem sama xd no właśnie ja to już swiruje chyba boje się ze coś przeocze i będzie za późno eh ta ciaza jest strasznie stresująca
Ja sie zastanawiam czy cos sie stanie jesli nie zrobie krzywej... Nigdy z cukrzyca nie mialam problemow itp a nie chce tego przechodzic [emoji53]

0d1ysek2w9if3k12.png

o szyjkę macicy mi chodziło :p
ja jestem ogólnie spokojna jeśli chodzi o Malucha, ale cały czas myślę o szyjce i wszystko co mnie zaboli, zakuje to już sobie wmawiam, że coś z nią jest nie tak.
Bo wiesz, z szyją też może być różnie ;-) ja miałam rwe barkową i przez 3 tygodnie niesprawną rękę plus gorset stabilizujący.

Biedna.. ale ty mi się kojrzysz z jedzeniem więc jaka dieta ?:o

Współczuję.. mialam gastroskopię i nigdy więcej się nie zgodzę..

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt !!! :***

Ja wróciłam na obiad ze spaceru i znowu chodzić nie mogę :( czyli za dużo się ruszać nie mogę w takim razie. Wczoraj się małe nie odzywało to chociaż dzisiaj zapukało dwa razy i jestem spokojniejsza.
Zrobiłam zdjęcie bo aż sama jestem w szoku, dzisiaj to i ja zauważyłam , że jednak brzuch urósł [emoji14]
* Macie jakiś pomysl jak zmienić tło na zdjęciach ? Żeby było czyste ? Zobacz załącznik 841504
Posprzątac lub wrzucić wszystko do szafy [emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

A ja zawsze chciala male dziecko, a dostalam pulpeta[emoji6]
Poza tym przy cc to nie ma takiego znaczenia, przy sn niestety juz tak[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Marze o sn ale jesli on bedzie mial 4800 wiadomo[emoji23]bede happy z waga I pulpeta , takie kroliczki bac sie wziasc na pocxatku( u mnie tak bylo)
Narazie mam z ginko omowione porod w wodzie .. zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem dostałam od mojego ginekologa taka karteczkę tam jest rozpiska na wszystkie miesiące i jest zaznaczone ze krzywa cukrowa od 24 tygodnia do 28 tygodnia ciąży i się boję ze jak zrobię wcześniej to będzie kazał mi powtarzać nie wiem sama xd no właśnie ja to już swiruje chyba boje się ze coś przeocze i będzie za późno eh ta ciaza jest strasznie stresująca
A to jak masz to co innego, mi gin kazała teraz przed wizytą, a wizytę mam w poniedziałek. Już się nie mogę doczekać, jeszcze potych dzisiejszych bólach to już w ogóle, i też cały czas za mną chodzi że coś przeocze:/

Do góry