reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 na pewno wszytko Jest dobrze :* też ostatnio mam gorsze dni ale próbuje być dobrej myśli. Dzieciaczki już są silne i duże i na pewno z nami zostaną :**

reklama
Do dziewczyn które mają aplikacje : HiMommy :) czy wam też spieszy o jeden dzień. ? Przez to musiałam ustawić termin dzień później :/
Te aplikacje biora pod uwage 28- dniowe cykle. Dlatego ja od poczatku ustawilam dzien pozniej[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja nie wiem niektórzy przechodzą ciążę tak łagodnie nic im nie dolega nawet jakoś nie uważają na siebie wszystko robią nie mam pojęcia od czego to zależy. A tu człowiek się stara dba o siebie i zawsze coś pod górkę
Dokładnie moja siostra druga ciążę całą przestała, pracowała do końca jak ja coś zabolało to był zlew a ja od razu panika

Na tym etapie moze sie juz vzasem brzudzek napinac. Ja odczuwam takie wyrazne skurcze, dosc nieprzyjemne i sa to te skurcze cwiczace macice. Jak w pierwszej ciazy mialam przedwczesne skurcze to wygladalo to zupelnie inaczej, wiec jestem spokojna.
Mysle, ze skoro na zewnatrz tego nie czujesz to jest ok. Poza tym wieczorami moze sie juz brzuszek napinac ze zmeczenia. Jest lepiej jak polezysz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak teraz jest wszystko okej brzuszek luzniutki tylko wieczorami właśnie czasem twardszy się robi ale też nie tak ze nie mógłby się ugiac <tzn nie taki twardy jak kamien> nie wiem niby druga ciaza a kompletnie inna

Marze o sn ale jesli on bedzie mial 4800 wiadomo[emoji23]bede happy z waga I pulpeta , takie kroliczki bac sie wziasc na pocxatku( u mnie tak bylo)
Narazie mam z ginko omowione porod w wodzie .. zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tam akurat sie nie boje duzo mniejszych brac na rece, wiec moze i dlatego wolalabym male[emoji6] Ale zdrowe oczywiscie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Nowaja16 na pewno wszytko Jest dobrze :* też ostatnio mam gorsze dni ale próbuje być dobrej myśli. Dzieciaczki już są silne i duże i na pewno z nami zostaną :**
Myślałam że początek będzie bardziej stresujący bo można poronic i w ogóle ale teraz to już w ogóle stres co chwila ale masz rację dzieciaczki są juz coraz większe musi być dobrze :*

reklama
Haha oj widać, że ktoś ma chętkę na ślub bo już mówisz "tesciowa" i "zieciunio" [emoji16][emoji16][emoji16] super, że mama wpadnie to będziesz miała lepszy humor, towarzystwo i pomoc [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Taaak :D ostatnio coraz większą :D po za tym przypadli sobie do gustu odrazu I mama zawsze mówi jak tam zieciunio, a mój R jak tesciowka albo że mam pozdrowić mamuske:D

Do góry