G
gosc12
Gość
A widzisz , nigdy nic nie wiadomoNo my nie planowalismy raczej drugiego i nie chcielismy tyle tego gromadzic[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz , nigdy nic nie wiadomoNo my nie planowalismy raczej drugiego i nie chcielismy tyle tego gromadzic[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Znam to doskonale, wszyscy myślą ze śpimy na pieniądzach. Każdy by chciał cos odemnie, ale np wysłać kartkę na święta do mnie to juz cieżko.
W sumie to ja juz sie przyzwyczaiłam bo nie mieszkam w Polsce od 10 lat.
Dokładnie. To nie jest tak , że jak się pracuje za granicą zarabia więcej to się to odczuwa. My przez rok nie odlozylismy nic.. bo ciągle coś i dużo też odchodzi na busy itp. Dopiero mamy zamiar wziąć kredyt w kwietniu/maju skończyć mieszkanie, obkupic dziecko i odkładać jak najwięcej. Żeby przed porodem było wszytko dopięte na ostatni guzikPewnie , że tak to wszystko kosztuje . U nas znajomi też lubią nam liczyć ile to pieniędzy nie mamyale zawsze mówimy że zapraszamy , że mogą spróbować tego miodu
oczywiście , że jest lepiej dużo lepiej niezaprzeczam, ale jest wiele minusów o których już nikt niemysli
![]()
Dokładnie. To nie jest tak , że jak się pracuje za granicą zarabia więcej to się to odczuwa. My przez rok nie odlozylismy nic.. bo ciągle coś i dużo też odchodzi na busy itp. Dopiero mamy zamiar wziąć kredyt w kwietniu/maju skończyć mieszkanie, obkupic dziecko i odkładać jak najwięcej. Żeby przed porodem było wszytko dopięte na ostatni guzik
ŁadneKupiłam dziś coś dla synka
![]()
![]()
![]()
I spodnie w h&m na rozmiar 68 ale były za 10zl więc co mi tam, będą na jesień![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wróciłam do domu, ale... Kiepsko jest...Dzień dobry
@olaaa7, fajne zaproszenia i super miejsceNie będziecie nawet musieli szukać żadnego miejsca żeby zrobić ładne zdjęcia... więc też trzymam kciuki za termin!
To i tak nieźle że masz miejsce do przyłożenia się![]()
A jedno z moich wspomnień z dzieciństwa to właśnie syrop z cebuli i pamięta jako PYSZNYJakże się zdziwiłam jak spróbowałam go w dorosłym życiu... a co do tej sukienki którą wrzuciła Marika- to moim zdaniem (pomimo że pytanie do Mariki
) w lecie super i koturny i płaskie japonki a w okresie przejściowym fajne botki
Hahahaha@_agnieszka_ dokładnie, możesz liczyć na nas, że nikomu nie powiemy
Dopiero co wyszłyśmy z rozmów o becikowym, leczeniu raka i zarażaniu dzieci w żłobkach a teraz szczepionki...Może pogadajmy o tym za jakiś czas...?
![]()
@Onaszczesliwa2018, super wieści!!!
Nie poważna.. człowiek się stara, od zmysłów odchodzi czy wszystko okej, dzień czy dwa ruchów nie poczuje i panika. A taka jedna czy druga bezmyslna, ma gdzieś.Skracała jej się i miała leżeć odpoczywać brać lekarstwa a ona normalnie wszystko robiła nosiła jakby wogole nie zdawała sobie sprawy z tego jak to poważne No i w konsekwencji w nocy zaczęły się skurcze i urodziła
![]()