Dokładnie - ja robiłam przed końcem 22tcA dlaczego od 24? Ja już mam zrobić a jutro skoncze 21 tydzień. Lacze się z Toba bo też mam ostatnio takie niepokoje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie - ja robiłam przed końcem 22tcA dlaczego od 24? Ja już mam zrobić a jutro skoncze 21 tydzień. Lacze się z Toba bo też mam ostatnio takie niepokoje
Nie no wiadomo, że nie tylko chodziło mi o to, że są praktyczne a ta bardziej dla faceta [emoji16] jak będziemy miały ochotę spać w czymś wow [emoji16]
![]()
Spokojnie - jak wyjdzie ok, to nie będziesz musiała powtarzaćNie wiem dostałam od mojego ginekologa taka karteczkę tam jest rozpiska na wszystkie miesiące i jest zaznaczone ze krzywa cukrowa od 24 tygodnia do 28 tygodnia ciąży i się boję ze jak zrobię wcześniej to będzie kazał mi powtarzać nie wiem sama xd no właśnie ja to już swiruje chyba boje się ze coś przeocze i będzie za późno eh ta ciaza jest strasznie stresująca
Ona jest też do karmienia więc po 6 tygodniach pologu można [emoji16]Spać jak spać , dla mojego myślę że byłby to rodzaj tortury . Do lipca zakaz . Choć dla nas to żaden problem, jeszcze będzie wiele okazji w życiu żeby się sobą "nacieszyć " , ale wolę w nim niepobudzac żadnych emocji![]()
Ona jest też do karmienia więc po 6 tygodniach pologu można [emoji16]
![]()
Ja zrobiłam... I myślę, że dla pewności i "spokojnego snu" lepiej zrobić....Ja sie zastanawiam czy cos sie stanie jesli nie zrobie krzywej... Nigdy z cukrzyca nie mialam problemow itp a nie chce tego przechodzic [emoji53]
![]()
Pytanie, jak u ciebie z obsługą programów graficznych?Czekam na nią właśnie [emoji14] bo zazwyczaj zdjęcia robię sama a za lusterkiem nie mam ładnego tła. Jak nie suszarka z praniem to łóżko z drugiej strony , na przedpokoju drzwi albo ten mój fotogeniczny pies wiecznie wejdzie w ujęciehaha
Tak się zastanawiam, bo szyjka nie daje objawów, ale może jakieś inne objawy mogą sugerować "zagrożenie"? Skurcze, bóle itd?
Czy szyjka może zacząć się skracać itd bez absolutnie żadnych innych powiązanych objawów? Bólu, skurczy itd?
![]()
No teraz mam 4 miesiące lezenia więc muszę znaleźć coś ciekawego![]()
Nie bardzo właśnie. Nie mam cierpliwości i tej zręczności. Co innego gdybym mogła kliknąć na tło i żeby się zmieniłoPytanie, jak u ciebie z obsługą programów graficznych?
Gimp jest darmowy, ale trochę zabawy z nauką jest....
![]()