reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A dlaczego od 24? Ja już mam zrobić a jutro skoncze 21 tydzień. Lacze się z Toba bo też mam ostatnio takie niepokoje
Dokładnie - ja robiłam przed końcem 22tc ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie no wiadomo, że nie tylko chodziło mi o to, że są praktyczne a ta bardziej dla faceta [emoji16] jak będziemy miały ochotę spać w czymś wow [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Spać jak spać , dla mojego myślę że byłby to rodzaj tortury . Do lipca zakaz . Choć dla nas to żaden problem, jeszcze będzie wiele okazji w życiu żeby się sobą "nacieszyć " , ale wolę w nim niepobudzac żadnych emocji :D

Nie wiem dostałam od mojego ginekologa taka karteczkę tam jest rozpiska na wszystkie miesiące i jest zaznaczone ze krzywa cukrowa od 24 tygodnia do 28 tygodnia ciąży i się boję ze jak zrobię wcześniej to będzie kazał mi powtarzać nie wiem sama xd no właśnie ja to już swiruje chyba boje się ze coś przeocze i będzie za późno eh ta ciaza jest strasznie stresująca
Spokojnie - jak wyjdzie ok, to nie będziesz musiała powtarzać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Spać jak spać , dla mojego myślę że byłby to rodzaj tortury . Do lipca zakaz . Choć dla nas to żaden problem, jeszcze będzie wiele okazji w życiu żeby się sobą "nacieszyć " , ale wolę w nim niepobudzac żadnych emocji :D
Ona jest też do karmienia więc po 6 tygodniach pologu można [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Czekam na nią właśnie [emoji14] bo zazwyczaj zdjęcia robię sama a za lusterkiem nie mam ładnego tła. Jak nie suszarka z praniem to łóżko z drugiej strony , na przedpokoju drzwi albo ten mój fotogeniczny pies wiecznie wejdzie w ujęcie :D haha
Pytanie, jak u ciebie z obsługą programów graficznych? ;)
Gimp jest darmowy, ale trochę zabawy z nauką jest.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak się zastanawiam, bo szyjka nie daje objawów, ale może jakieś inne objawy mogą sugerować "zagrożenie"? Skurcze, bóle itd?
Czy szyjka może zacząć się skracać itd bez absolutnie żadnych innych powiązanych objawów? Bólu, skurczy itd?

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie zupelnie bezobjawowo, dowiedzialam sie na zwyklej wizycie jak bardzo jest zle. I tak dlugo wytrzymalam, az do 23 tygodnia...

No teraz mam 4 miesiące lezenia więc muszę znaleźć coś ciekawego :D

Mnie ratuje Netflix :) nadrabiam seriale. Aktualnie The Crown.

Pytanie, jak u ciebie z obsługą programów graficznych? ;)
Gimp jest darmowy, ale trochę zabawy z nauką jest.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie bardzo właśnie. Nie mam cierpliwości i tej zręczności. Co innego gdybym mogła kliknąć na tło i żeby się zmieniło :D a tak to będę prosić kogoś niech mi robi na ładnych czystym tle zdjęcia :)

reklama
@Margana powiedz mi bo już sama niewiem jak lezec żeby było mi wygodnie i bezpiecznie czy ta poduszkę miałaś tak dosłownie pod pupa i nogi na dół czy od pośladków dopiero?bo takie miałam łóżko w szpitalu że właśnie dopiero od ud do góry i to mniej więcej wyglądało jakbym siedziala na lezaco ale teraz mam takie dwie duże poduchy pod udami i jakoś mnie boli pochwa i dol brzucha bardziej:(

Do góry