Dorotea.
Fanka BB :)
Uu a jaka jest " norma?
100 chyba, podobno się zmieściłam![]()
Nie chce straszyć, ale u mnie norma dla ciężarnych na czczo to 92...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uu a jaka jest " norma?
100 chyba, podobno się zmieściłam![]()
A i mam pytanie czy którejś z Was zdążyło się w tej bądź poprzedniej ciąży uczucie drgania w pochwie? Trochę uczucie takie jak wtedy gdy drga powieka... Zdążyło mi się to dwa dni temu jeden raz j wczoraj i trwało z 3 sekundy... Nie miałam wczoraj na prenatalnych badanej szyjki... Miałam u swojego ginekologa miesiąc temu (usg dopochwowe) i byla długa (5cm) a tydzień temu sprawdzał manualne i była zamknięta
![]()
dzien dobry
ja dzis sie juz czuje lepiej tylko katar lekki ale do przezycia
opowiem wam dzien typowej blondynki: (pamietaciee akcję ze polozna przynosi wage nawet u ktores z was po porodzie a ja myslalam ze wage dla matkitak wiem .. wstyd mi do dzis hahah
godz 6:30 rano wstaje zeby zrobic siku do kubeczka na posiew i zrobic badania wszystkie bo w pon mam wizyte no wiec leze i mysle o ktorej wyjade itd.. po czym wstaje ide do lazienki siadam na wc i cooooo sikam... wstaje i mysle fuck mialam do kubka nasikac kurtyna tyle z moich badan na dzis ... musze znow jutro szybciej wstac...i kubek postawic na wc jak wstane rano zeby od razu widziec ...
pozatym trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze![]()
uwierzycie, że tego hydraulika dalej nie ma. W poniedziałek dzwonił, że ta awaria i mu jeszcze wtorek zejdzie. Mówił, że będzie przed 8smą we środę. Wstałam o 7dmej i czekam na gamonia
Hey dziewczynki jak tam się macie?jak maluszki wiecie już dokładnie która co będzie miała [emoji4]? .
![]()
Czytalam właśnie, że to mogą być ruchy dziecka , ale niektórzy pisali też, że lepiej się zwrócić do lekarza... I tez właśnie nie wiem co myślećMiałam wczoraj wieczorem przed samym snem i zaczynałam już panikowac znów , ale przeszło może maluszki gdzieś tak uciskaly że takie mamy odczuciadziś miałam też tak w brzuchu jak dotknęłam , ale to podobno to czkawka ?
U mnie 100 na pewno bo przedtem miałam 98 i też byłam w normie co prawda górna granica ale jeszcze normaNie chce straszyć, ale u mnie norma dla ciężarnych na czczo to 92...