Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Woow apetycznie wyglada[emoji4]. Gratulacje mamuśka [emoji1]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Woow apetycznie wyglada[emoji4]. Gratulacje mamuśka [emoji1]
No i ja za tydzień zapytam lekarza w ogóle mam tyle pytań ze chyba sobie zapisze żebym o niczym nie zapomniałamPrzeszło ale ja mam bardzo duzo teraz upławów normalnie wodniste nieraz geste co siku to zmieniam wkładkę ,tylko ja mam luteline i krążek to też wpływa ,też kiedyś pytałam dziewczyn o ten śluz że ciągnący jak białko jaja kurzego i pisały że też taki mają ,troszkę mnie to uspokoiło i na wizycie lekarz stwierdził że taki śluz może się pojawic
W pierwszej ciąży nie zauważyłam nie wiem chyba że mi nie odszedł bo ja miałamam poród wywoływany w 37 tygodniu to nie wiem czuje się jakbym nigdy nie była w ciąży nic nie wiem xdnowajka jak czop odchodzi to od razu zauwazysz raczej nie jest to jak zwykle upławy
Ja zmniejszam w aplikacji Pixlr.Przez jakie stronki oddajecie zdjęcia? (w sensie zmniejszacie? ) :-)
W pierwszej ciąży nie zauważyłam nie wiem chyba że mi nie odszedł bo ja miałamam poród wywoływany w 37 tygodniu to nie wiem czuje się jakbym nigdy nie była w ciąży nic nie wiem xd
Dziękuję bardzo na Was zawsze można liczyć! :*No to najlepiej się nie stresuj
Ja tez mam teraz większe upławy albo wodniste albo takie ciągnące się jak białko kurze
![]()
Ja uzywałam w takiej funkcji poduchy ciążowej/do karmnienia. Sprawdzała sie super.Właśnie się Zastanawiam czy jest sens kupować ? Gdzie on się przyda ? Jak położę na łóżku żeby dziecko nie spadło ? Tylko do tego ?
Ja mam z reguły ogromne ilości wodnistego śluzu, ale też co jakiś czas zdarza mi się właśnie taki płodny. A czop jak mi pod koniec ciąży odchodzi to raczej wyglądał jak budyń i był podbarwiony krwią.Oby tak było ze to nie czop tak się strasznie martwię eh ta ciaza jest tak stresująca ze masakra.. trzymam kciuki kochana żeby jutro było wszystko okej :*
No mnie dzis wlasnie tez cos boli. Az ciezko chodzic. Tetaz chyba taki etap szybkiego wzrostu.
Za to circia coraz czesciej i mocniej kopie[emoji3]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :-) Może załapię i coś mi się uda wstawić.
Wygląda pięknie i bardzo apetycznie