Sabinaaa81
Fanka BB :)
U nas to pierwsza dziewczynka. Jest 11 chłopców w sumie, więc babcia zwariowała ;-)sukienek nigdy za wiele![]()
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas to pierwsza dziewczynka. Jest 11 chłopców w sumie, więc babcia zwariowała ;-)sukienek nigdy za wiele![]()
![]()
![]()
Sliczne[emoji3]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ubranka.
[/url]![]()
Ale masz fajnie[emoji5]Moje zakupy to 10% z tego, resztę wrzuciła rodzina ;-) Każdy coś :-)
Jakie słodkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ubranka.
[/url]![]()
A czemu za miesiac do szpitala?Po wizycie chyba zacznę wszystko ogarniać poprzegladam ciuszki musze zobaczyć co dokupić i zabrać się za resztę rzeczy których mi brakuje za miesiąc prawdopodobnie kładą mnie do szpitala jeszcze po drodze święta później tylko maj mi zostanie a ja w totalnej rozsypce xd
To ile Twoje dziecko ma lat?Ja w poprzedniej ciąży nie kupiłam nic. Leżałam już od połowy do końca, więc całe zakupy robił mąż. Wtedy sklepy internetowe jeszcze kulały ;-) Teraz mam zamiar ja się tym nacieszyć i dzięki temu, że jest internet to nawet nie trzeba wychodzić z domu :-)
To nie ma co sie dziwic[emoji3]U nas to pierwsza dziewczynka. Jest 11 chłopców w sumie, więc babcia zwariowała ;-)
Sterydy na rozwój plocek mam dostać żeby w razie co jakby trzeba było rozwiązać wcześniej ciążę to było wszystko okej we wcześniejszej ciąży łożysko zawiodłoA czemu za miesiac do szpitala?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja listę zrobiłam i mam jeszcze do przejrzenia kilka paczek ubranek po koleżankach (tyle, że miały chłopców), ale u mnie nie ma problemu żeby dziewczynka nosiła zielone, żółte, czy niebieskie ubranka. Dużo też jest tam neutralnych. Jak to przejrzę to w maju kupię czego jeszcze będzie brakować. Łóżeczko mamy wybrane (kupimy w czerwcu przez internet) Wózek wybiera P. a ja mam się dostosować jak to powiedział ;-)Po wizycie chyba zacznę wszystko ogarniać poprzegladam ciuszki musze zobaczyć co dokupić i zabrać się za resztę rzeczy których mi brakuje za miesiąc prawdopodobnie kładą mnie do szpitala jeszcze po drodze święta później tylko maj mi zostanie a ja w totalnej rozsypce xd
No tak cos mi sie wlasnie kojazylo, tylko nie spodziewalam sie, ze to juz. Ten czas tak szybko leci[emoji5]Sterydy na rozwój plocek mam dostać żeby w razie co jakby trzeba było rozwiązać wcześniej ciążę to było wszystko okej we wcześniejszej ciąży łożysko zawiodło