reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Suoer wyglądasz cieszę się ze ci się podobają [emoji18]

Dziewczyny jesteście moja reklama aż minsie płakać chce ze mam was ale z szczęścia oczywiście dziś mi hormony grają

Czyje się fatalnie leci mi z nosa, jestem strasznie słaba robię inhalacje ale nie wiem czy coś to daje
Pije herbaty z cytryna syrop z cebuli
Chciałam być dziś na sklepie i pocis sprzedaż bi dużo babek dziś chodzi a czuje się tak złe ... wizytę przesunęłam z pon na następny piątek bo moe wyrobie z zrobieniem wyników

16udyx8di9hvrs5t.png
Wizyta nie ucieknie , maluszek na pewno ma się dobrze. Teraz Ty wracaj do siebie :)

reklama
Suoer wyglądasz cieszę się ze ci się podobają [emoji18]

Dziewczyny jesteście moja reklama aż minsie płakać chce ze mam was ale z szczęścia oczywiście dziś mi hormony grają

Karla, a jak my się cieszymy że mamy Ciebie...! :D

A jak dla mnie to bez różnicy teraz , wcześniej jak pracowałam w każdy dzień tygodnia to się cieszyłam bo miałabym w końcu dzień wolny w niedzielę. A teraz osoby nie tracą chyba zarobku przez wolne w niedzielę tylko mają odrobione w tygodniu lub zamiast wolnego dnia w tygodniu ? Mniejsza z tym. Nie wglebialam się w to :p

No nie, bo kiedyś miałaś wszystkie dni w miesiącu a teraz wypadają ci 2, za rok wypadną 3 niedzielę/ miesiąc, a za 2 lata wszystkie niedziele :p

Pewnie, że mogę tylko nie chce teraz wyjść na egoistkę bo zapytałam M jaki mu się podoba i wybrał nr 2 a jednak poczekać na ten pierwszy :D Niech chłopak też ma coś z życia haha

No tak, masz rację, niech wybiera...! :)

Nic nie mów.. wszystkie kraje od tego odchodzą, bo wpływa to na gospodarkę wręcz negatywnie, tylko u nas jakoś niechętnie uczą się na czyichś błędach... Poza tym nienawidze jak ktoś mi mówi co mam robić albo czego NIE robić ze swoją niedzielą. Jak zechcę ją spędzić z rodziną w parku to i tak to zrobię. Eh. Wkurzają mnie takie rzeczy.

@olaaa7, sesja to fajna pamiątka i fotograf powinien tak się dostosować żebyś czuła się dobrze i super pięknie :)
Ja ogólnie też jestem przeciwna, ale ostatnio słyszałam, że kina, restauracje i małe sklepiki będą otwarte o ile stanie w nich właściciel :) to na być podobno dla zatrudnianych pracowników :) żeby dać im wolna niedziele

f2w39n7303c24ozn.png

Nom strasznie ciężko z tym mam pije dużo wody nie wiem nie jem jakiś ciężko strawnych rzeczy i mnie tak meczy dziś sobie jogurtów nakupuje :*
współczuję takich zaparć :(
kiedyś miałam, ileś lat temu, i pamiętam, jakie było nieprzyjemne, a co dopiero w ciąży...
to akurat plus bycia wege - jak się żywi głównie warzywami/owocami, to w tej kwestii działa wszystko dużo lepiej ;)
ale na co dzień, zamiast jogurtu polecam po prostu koktajl owocowy - ze dwie łyżki płatków owsianych, i owoce - u mnie zwykle banan i co się nawinie - świeże, mrożone, idealne pole do eksperymentów, pyszne, i bardzo zdrowe, bo jakoś obecnie nie wyobrażam sobie, żebym miała na raz zjeść np banana, pomarańczę, dwie cytryny i pół pęczka pietruszki, a w koktajlu wchodzi bardzo sprawnie ;)

reklama
Wlasnie chodzilo o osoby, ktore robia zakupy w niedziele zeby inaczej spedzaly czas. A Ci co pracuja w niedziele tylko straca zarobek.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no ja słuchałam wypowiedzi jakiegoś faceta , że to dla pracowników :) bo przecież kina, restauracje i sklepiki będą otwarte ... Więc nikt nie mówi jak mamy spędzać czas :) wiadomo, że fajnie móc iść do sklepu kiedy mamy ochotę, ale pracownik ma beznadziejnie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry