reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

faaaajna ta sukienka :D
a jaki rozmiar wzięłaś (i ile masz w biuście?)
pewnie nim dojadę do Wodzisławia w czasie, gdy będzie czynne pewnie prościej będzie zamówić na odległość...

Kochana ona jest uniwersalna
95% bawełna wiec bardzo elastyczna dopasowuje się do ciała ja mam w brzuchu 98cm w cyckach nie wiem ale zapewne tyle samo albo i więcej i jest Ok

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Nie no ja słuchałam wypowiedzi jakiegoś faceta , że to dla pracowników :) bo przecież kina, restauracje i sklepiki będą otwarte ... Więc nikt nie mówi jak mamy spędzać czas :) wiadomo, że fajnie móc iść do sklepu kiedy mamy ochotę, ale pracownik ma beznadziejnie :)

f2w39n7303c24ozn.png
No ja ptacuje w niedziele, swieta, Boze Narodzenie, Wielkanoc, sylwestra Nowy Rok itp, wiec nie jestem w stanie powiedziec, ze ma zle ten co pracuje w niedziele[emoji6] A tak na prawde nikt nikogo nie zmusza, wiec to takie ukladanie ludziom zycia na sile.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Suoer wyglądasz cieszę się ze ci się podobają [emoji18]

Dziewczyny jesteście moja reklama aż minsie płakać chce ze mam was ale z szczęścia oczywiście dziś mi hormony grają

Czyje się fatalnie leci mi z nosa, jestem strasznie słaba robię inhalacje ale nie wiem czy coś to daje
Pije herbaty z cytryna syrop z cebuli
Chciałam być dziś na sklepie i pocis sprzedaż bi dużo babek dziś chodzi a czuje się tak złe ... wizytę przesunęłam z pon na następny piątek bo moe wyrobie z zrobieniem wyników

16udyx8di9hvrs5t.png
strasznie cię to męczy :(
nie wiem, co jeszcze mogłabym polecić :(
ale jak jesteś taka chora, to lepiej zostań w domu, a najlepiej w łóżku, w takim stanie sprzedaży nie poprawisz...
mnie na szczęście powoli przechodzi, katar męczy nadal, zatoki zapchane, ale już jestem w stanie jakoś żyć... mam nadzieję, że do weekendu przejdzie całkiem...

strasznie cię to męczy :(
nie wiem, co jeszcze mogłabym polecić :(
ale jak jesteś taka chora, to lepiej zostań w domu, a najlepiej w łóżku, w takim stanie sprzedaży nie poprawisz...
mnie na szczęście powoli przechodzi, katar męczy nadal, zatoki zapchane, ale już jestem w stanie jakoś żyć... mam nadzieję, że do weekendu przejdzie całkiem...

Nie No leżę od rana nie jestem w stanie z lozka wyjść
Wszystko mi ciśnie w oczy to jest najgorsze ..

16udyx8di9hvrs5t.png

współczuję takich zaparć :(
kiedyś miałam, ileś lat temu, i pamiętam, jakie było nieprzyjemne, a co dopiero w ciąży...
to akurat plus bycia wege - jak się żywi głównie warzywami/owocami, to w tej kwestii działa wszystko dużo lepiej ;)
ale na co dzień, zamiast jogurtu polecam po prostu koktajl owocowy - ze dwie łyżki płatków owsianych, i owoce - u mnie zwykle banan i co się nawinie - świeże, mrożone, idealne pole do eksperymentów, pyszne, i bardzo zdrowe, bo jakoś obecnie nie wyobrażam sobie, żebym miała na raz zjeść np banana, pomarańczę, dwie cytryny i pół pęczka pietruszki, a w koktajlu wchodzi bardzo sprawnie ;)
Dziękuję napewno wypróbuję zrobię wszystko żeby się ratować :*

reklama
Ja ogólnie też jestem przeciwna, ale ostatnio słyszałam, że kina, restauracje i małe sklepiki będą otwarte o ile stanie w nich właściciel :) to na być podobno dla zatrudnianych pracowników :) żeby dać im wolna niedziele

f2w39n7303c24ozn.png
gdyby tak się troszczyli o pracowników, to wystarczyło dać zapis, że za pracę w niedzielę należy się np stawka x3, i wolny wybór

mnie też wkurza takie "uszczęśliwianie mnie na siłę" :/

Do góry