G
gosc12
Gość
Ja już w sobotę kupię większość rzeczy plus torbę i zaczynam się pakować. A później dzieciaczka będę obkupywacMoże nie będzie tak źle![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już w sobotę kupię większość rzeczy plus torbę i zaczynam się pakować. A później dzieciaczka będę obkupywacMoże nie będzie tak źle![]()
Na pewno jest wszystko dobrze ..Rowniez czekam. martwimy sie tu o Ciebie juz
mamie piekarnik kiedyś poszedł w trakcie pieczenia ciasta... pojechała do babci, ciasto na szczęście jakoś (nie wiem, jakim cudem) wyszło...No tez byl by problem, zwlaszcza przed swietami, bo nie mam miksera i wszystko robie blenderem[emoji6] Zawsze mam wizje, ze mi pada w trakcie robienia ciasta i co ja zrobie[emoji33]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Póki co czekam aż znajoma mi przywiezie rzeczy po córce. Wtedy będę wiedzieć co mi jeszcze potrzebaJa już w sobotę kupię większość rzeczy plus torbę i zaczynam się pakować. A później dzieciaczka będę obkupywacty masz ten plus , że znasz płeć i możesz przy okazji w sklepie kupić jedną pieluszkę, jakas czapeczkę
![]()
Ja też właśnie na torbę się czatuje chyba zamówię ta z allegro ale chcę najpierw w jakiś Tesco czy gdzieś zobaczyć i zacznę się pakowaćJa już w sobotę kupię większość rzeczy plus torbę i zaczynam się pakować. A później dzieciaczka będę obkupywacty masz ten plus , że znasz płeć i możesz przy okazji w sklepie kupić jedną pieluszkę, jakas czapeczkę
![]()
no tak, ale ja tak naprawdę mam do Karli pół godziny autem.... tylko logistycznie nie mam kiedy tego ogarnąć... :/A nawet sie nie mierze ;p a przesylka Bardzo szybkazamowilam we wtorek po poludniu i dzis mam juz
tylko cały czas pozostaje kwestia, czy bawić się z przesyłkami, czy po prostu kiedyś przyjechać... cholera, przecież to bliżej niż miałam codziennie do pracy...Kochana ona jest uniwersalna
95% bawełna wiec bardzo elastyczna dopasowuje się do ciała ja mam w brzuchu 98cm w cyckach nie wiem ale zapewne tyle samo albo i więcej i jest Ok
![]()