Maljan
Fanka BB :)
Ja to już się zgubiłam kto jest w tej prywatnej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to już się zgubiłam kto jest w tej prywatnej
Znalazłam!! A ile się namęczyłam... Ale dziękuję [emoji173]️A powiadomienia Ci przychodzą?
To np odpisze na jakiś post który napisałaś i wtedy przyjdzie Ci powiadomienie i wtedy tam już wejdziesz i będziesz mogła już dodać do obserwowanych :-)
Z tego co wiem, to były conajmniej trzy odpowiedzi, że powinno być w porządku, z czego jedna z dziewczyn też ma w podobnym terminie. W każdym razie, ja idę całe dwa lub trzy dni później (jakoś 20tc) i nikt nic nie mówił, aby było to za wcześnie, wręcz przeciwnie, to optymalny termin [emoji16][emoji3]@KatiNails dlaczego masz 2 różne suwaczki? w którym tygodniu w końcu jesteś, bo nie ogarniam? [emoji14]
Pisałam ostatnio o tym, że połówkowe mam 19t4d i się zastanawiałam czy to nie za wcześnie ale nikt się nie zainteresował chyba moim pytaniemU mnie partner będzie pierwszy raz na usg własnie na połówkowym. W przychodni jak robi 2minuty to nie opłaca się go ciągnąć, skoro ja tam ledwo główkę zobaczyłam i nie wiem czy to był widok z boku czy z tyłu czy skad
Biedni Ci nasi faceci [emoji3][emoji6]Witamdopadły mnie humorki przedmiesiączkowe. Normalnie czuję się jakbym na dniach miała dostać okres
Mój T już dwa razy zdążył oberwać: wczoraj za czekoladki (a trąbiłam mu ze 3 dni że nie chce słodyczy), a dziś rankiem za to że wracając z nocki kupił mi bułki i serek danio na śniadanie a dobrze wie że ja wolę chleb a serków na śniadanie nie jadam
Normalnie chyba mam teraz wyrzuty sumienia
Miłego dniaaaa![]()
Powodzenia przy przeprowadzce ! My świeżo po ! Masakra totalna !Dzień dobry
Mój będzie obrywał jutro, a jak znam jego charakterek, to dłużny nie zostanie. Jutro finał przeprowadzki i już widzę jak mnie nerwy będą nosić, bo postawią coś nie po mojej myśli, a tym bardziej że mój nastolatek ma ból gardła i lekką temperaturę, a zachowuje się jak by hospitalizowany musiał być... jakie to typowo męskie
Miłego weekendu życzę, tak już dzisiaj, bo dziś "piątek, weekendu początek"