G
gosc12
Gość
Jest taka szansa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest taka szansa
Ja mam teraz dość liczne ale jeszcze nie wiem czy coś dostanę bo wizyta w poniedziałek. A leukocyty jak masz? Bo ja mam w osadzie 5-10. Ale już rumianek piję żeby przeczyscicOdebrałam wczoraj wyniki z moczu i ostatnio miałam bakterie b. liczne i lekarz kazał brać urosept 3x dziennie po 2 tabletki przez 4-5 dni a teraz jest napisane d. liczne, co to znaczy? Przedostatnio też tak miałam.
DziękiDość liczne bakterie ..
Ooo nie miejsca ukrycia słodyczy ja nigdy nie zapominamJest taka szansaw ciąży się ma słabsza pamiec, to może schowaj i zapomnisz gdzie
![]()
Teraz Ci nie powiem bo nie mam ze sobą wyników. A co to w ogóle jest i rumianek pomaga na co konkretnie? na jakim poziomie powinny być?Ja mam teraz dość liczne ale jeszcze nie wiem czy coś dostanę bo wizyta w poniedziałek. A leukocyty jak masz? Bo ja mam w osadzie 5-10. Ale już rumianek piję żeby przeczyscic![]()
Leukocyty do 5 wpw. Ja niby dużo nie mam, na pewno powyżej 10 świadczy o stanie zapalnym dróg moczowych. Rumianek działa moczopędnie, przeczyszcza drogi moczowe, nerki z bakteriiDzięki
Ooo nie miejsca ukrycia słodyczy ja nigdy nie zapominam
Teraz Ci nie powiem bo nie mam ze sobą wyników. A co to w ogóle jest i rumianek pomaga na co konkretnie? na jakim poziomie powinny być?
Dziękuję, nie miałam pojęcie, w takim razie zacznę pić, a ile szklanek dziennie można?Leukocyty do 5 wpw. Ja niby dużo nie mam, na pewno powyżej 10 świadczy o stanie zapalnym dróg moczowych. Rumianek działa moczopędnie, przeczyszcza drogi moczowe, nerki z bakterii
Super, ze pomyslal. Zawsze to cos[emoji5]Niby się już uspokoiłam i nie ma takiego stresu jak na początku przed każdą wizytą ale coś z tyły głowy zawsze siedzi. Na szczęście uspokaja mnie kopanie małego bo inaczej bym pewnie stresowała się dużo bardziej
W ogóle wczoraj M mnie zaskoczył bo zarezerwował nam hotel na 3 dni w Randstad w CzechachTaka mini podróż poślubna [emoji7]
Zrobił mi ogromną radość bo ja to nawet nie myślałam o jakimś wyjeździe po ślubieSuper, ze pomyslal. Zawsze to cos[emoji5]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Do 3 na pewno możesz wypic, ja wczoraj wypiłam 3, z tym, że dwa kubki rumianku z melisa i jeden samego rumianku. Ostatnio jak pilam miałam wyniki moczu idealne.Dziękuję, nie miałam pojęcie, w takim razie zacznę pić, a ile szklanek dziennie można?
Ja bylam tydzien na wyjezdzie i nie mialam zadnej kontroli. W ogole w poetwszej ciazy tez nie mialam i jezdzilam.Nio zaskoczył mnie bardzo, że w ogóle pomyślał o jakimś wyjeździe we dwoje
Tylko teraz mam problem, bo planowałam iść na L4 od następnej wizyty tj. pewnie coś koło 9 kwietnia i nie wiem co teraz, myślicie, że mogę spokojnie pojechać? Jedziemy w niedzielę a wracamy we wtorek, Wydaję mi się, że chyba żadna kontrola do mnie nie zapuka skoro to będzie pierwszy miesiąc L4 gdzie płaci jeszcze pracodawca?