ani_anita
Fanka BB :)
Niektórzy też piorą takie rzeczy na myjni samochodowejDzięki. Obczaje sobie [emoji846].
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niektórzy też piorą takie rzeczy na myjni samochodowejDzięki. Obczaje sobie [emoji846].
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Wrzuciłam przez udostępnienie z dysku GoogleDziewczyny można na forum wrzucić filmik??
Wie ktoś jak [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wrzuciłam przez udostępnienie z dysku Google![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zbyt skompliwowanie brzmi [emoji23]
Mam filmik jak moj syn kopie tak ze brzuch cały chodzi
![]()
Przez BabyBoom się nie daZbyt skompliwowanie brzmi [emoji23]
Mam filmik jak moj syn kopie tak ze brzuch cały chodzi
![]()
Ja wczoraj tryskałam radościąjak było +12 a dzisiaj +2 i deszcz .. ale od przyszłego tygodnia ma temperatura dochodzić nawet do +20
Łobuziakmam to samo, moje rzadko kopie, ale jak już czasami ma ochotę i przez chwilę go czuje, delikatnie podnoszę bluzkę i nie wiem czy nawet to odczuwa bo w momencie przestaje, nie wspomnę o przyłożeniu dłoni do brzucha . Wstydzi się czy co
![]()
W pełni się zgadzam, moje uda nie chcą więcej cmMarika chyba wrzucała kiedyś filmik z brzuszkiem...?
@Jola92![]()
![]()
może jak wszystko będzie ok to jeszcze uda sie Wam wyskoczyć gdzieś spontanicznie? A narazie faktycznie lepiej nie pakować kasy w wyjazd.. My nie polecieliśmy na sylwestra w tym roku, więc wiem że trochę człowiekowi smutno.. Może weekend poprawi Ci nastrój :*
@olaaa7, @Marika92 to tyjemy podobnie, a moje uda NAPRAWDĘ nie potrzebują dodtakowych cm..
Dziewczyny, gdyby któraś w niedzielę jednak tęskniła za możliwością pobuszowania po sklepachto w KappAhlu, na newbie jest oferta 3 za 2
![]()
A jakbyś wrzuciła jak zdjęcie z tel to nie przechodzi?
Też bym poszła... Ale nie wiem, czy to już dobry pomysł.... [emoji15]U mnie dziś końce swieci ciepło kurde aż by się chciało na spacer iść porobić coś ...
![]()