reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki dziewczyny :* Jakoś włączył mi sie tryb marudy i mi nic nie pasuje. Z byle powodu potrafię sie rozpłakac. Mam nadzieję, że to wkrótce minie :)

Naprawdę mie wyglądasz złe jesteś w ciazy wiec musisz mieć brzuszek [emoji4]
Ja tez słonicy nie widzę tylka ładna mamusie

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Wiem, że będę tego żałować, ale wrzuć zdjęcie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
IMG_20180309_151300_768x1024.jpg
IMG_20180309_151424_768x1024.jpg

Nie za ładnie wygląda bo mi się źle ukroilo i odpadł dół :D ale smakuje przynajmniej :D
Zainteresowanie mojej podobne, ale - mimo wszystko wolę tak, niż jakby się chciała wtrącać itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie. Mam przynajmniej spokój. Gdyby zaczeła się wtrącać to bym raczej nerwowo nie wytrzymała.

Załączniki

• IMG_20180309_151300_768x1024.jpg
    IMG_20180309_151300_768x1024.jpg
    167,5 KB · Wyświetleń: 275
  • IMG_20180309_151424_768x1024.jpg
    IMG_20180309_151424_768x1024.jpg
    144,3 KB · Wyświetleń: 276
Ciasto wyglada słodko a ja nic nie czuje tez bym zjadła [emoji23]

Moja mama zrobiła mi naleśniki z dżemem to zjadłam bo już miałam taki głód ale żadnego smaku nie czułam [emoji58] tez mi się chciało płakać ..
idę się zbierać do lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny od jakiś 2 godz mam jakieś takie jakby uczucie pelnosci w pochwie czasami mnie też zakluje , nie wiem czy to normalne i mały gdzieś tam uciska czy znów coś się dzieje zaczynam już się znów stresować oczywiscie "madra " ja włączyłam wujka Google i się naczytalam pozytywnych i negatywnych rzeczy . Moja lekarka dziś tylko do 14 jak dobrze pamiętam , a na szpital średnio znów bo pomyślą , że wariatka dopiero wyszła a już znów jest ... :(

Wrzucić np na dysk google i udostępnić link

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero
Kupiłam kiedyś klipsy na skarpety - O jak zdejmuje to spina, i po praniu i suszeniu rozpinana wkładając do szuflady ;)
Ale kolorowe mi się podobają jak są różne - jak nosiłam 5-palczaste, to właśnie często dwie różne [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Klipsy na skarpety? :p nie wiedziałam, że jest takie coś :D
Ale my to robimy obiektywnie [emoji16] bo my jesteśmy neutralne a rodzina liczy na dziewczynkę bo chcieliby dla siebie dziewczynkę [emoji16] a my tak po prostu czujemy wewnętrznie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*
Mija siostra ma mi przywieźć najładniejsze rzeczy po swojej córce i już powoli przegląda ubranka i mówi, ze czasem aż jej się robi smutno, że już jest taka duża , i że do niektórych rzeczy ma sentyment bo pamięta kiedy i gdzie co kupiła i na jaka okazję miała coś ubrane

f2w39n7303c24ozn.png
To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D
Może dość liczne? Czyli mniej niż bardzo

f2w39n7303c24ozn.png
A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o
A nie zmarzniesz? Bo ogólnie pasują nawet, ale bardziej letnio/wiosenna ta stylizacja :) gdybyś tak ubrała czarne rajstopy i czarne botki? Lub kozaki :) bo od nóg ciągnie :) A ogólnie stwierdzam, że jesteś bardzo ładna [emoji16] bardzo dziewczęce to zdjęcie

f2w39n7303c24ozn.png
Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D

To jest fakt. Ja akurat długo korzystałam z wózka do 4 lat bo do rodziców z domu miałam 4.5 km w jedną stronę a tyle by mi Marysia nie przeszła. A takie sobie spacery robilysmy bo ja uwielbiam chodzic pieszo, więc ile chciała to szła, jak się zmęczyła to do wózka [emoji5]
A to ja jeszcze pozniej tak sporadycznie tez kozystalam na dluzsze chodzenie, np. do zoo[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciasto wyglada słodko a ja nic nie czuje tez bym zjadła [emoji23]

Moja mama zrobiła mi naleśniki z dżemem to zjadłam bo już miałam taki głód ale żadnego smaku nie czułam [emoji58] tez mi się chciało płakać ..
idę się zbierać do lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak mi Cię szkoda. :(
Niech Ci przepisze coś w końcu ten lekarz i wracaj nam do zdrowia :**

U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero

Klipsy na skarpety? :p nie wiedziałam, że jest takie coś :D

Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*

To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D

A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o

Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D
A hemoglobina jak? Czerwone duzo ponizej normy? Hematokryt to krzepliwość

reklama
Dziewczyny od jakiś 2 godz mam jakieś takie jakby uczucie pelnosci w pochwie czasami mnie też zakluje , nie wiem czy to normalne i mały gdzieś tam uciska czy znów coś się dzieje zaczynam już się znów stresować oczywiscie "madra " ja włączyłam wujka Google i się naczytalam pozytywnych i negatywnych rzeczy . Moja lekarka dziś tylko do 14 jak dobrze pamiętam , a na szpital średnio znów bo pomyślą , że wariatka dopiero wyszła a już znów jest ... :(
Ja też tak mam. Mi tłumaczyła moja gin, że to albo dlatego że w środku jesteśmy teraz rozpulchnione i spuchnietę albo dziecię jakoś tak sie akurat układa. Mi czasami zdarza sie też tam czuć wibracje

Do góry