reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie dlatego tak się ciągnie, że nie wyleżałaś id razu.... [emoji15]
Mnie pomogły inhalacje i syrop z cebuli, ale od razu wylądowałam w łóżku i do dzisiaj nie wychodziłam...
Niestety infekcję trzeba wyleżeć, zwłaszcza w ciąży....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj Ci powiem, że czasami wylezenie nie pomaga ja jak się zaziebilam w ciazy z Kacprem cały tydzień lezalam a i tak na zatoki i ucho zeszło i bez antybiotyku się nie obylo. Tak mnie wtedy wzielo jak nigdy

reklama
U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero

Klipsy na skarpety? [emoji14] nie wiedziałam, że jest takie coś :D

Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*

To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D

A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o

Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D
Co do wyniku badań to sie nie wypowiem bo się nie znam [emoji4] no i co do ubrania to ważne też gdzie Twój chce Cię zabrać :) żebyś była ubrana odpowiednio do okazji [emoji1] no i najlepiej będzie jak w sobotę wyjdziesz w tym ubraniu na balkon :) i poczekasz z 5 minut chociaż [emoji4] bo jednak w ciąży zmarznac nie jest wskazane

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry