Agatka29
Fanka BB :)
Jak na razie jest okI wszystko jest Oki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na razie jest okI wszystko jest Oki?
Już po wizycie. Wszystko okinie mam zdjęcia ani nie wiem ile waży bo tylko przyłożył głowice żeby sprawdzić czy serduszko bije. Powiedział że nie chce fundować mu naświetlania skoro niedawno były prenatalne. Muszę jutro iść zrobić znowu mocz z posiewem i jakby wynik był powyżej 10 to w czwartek mam przyjść to rozpisze leczenie. Następna wizyta 5 kwietnia już u mojego lekarza
No i muszę zrobić znowu mocz, morfologię i czeka mnie glukoza
Już się boję. Powiedział że mogę zabrać ze sobą cytrynę albo kupić glukozę cytrynową, ponoć takie coś jest
Tą glukozę mam kupić 75. Wy też taki macie? W ogóle jak wygląda ten pojemnik na mocz z posiewem i jak to się obsługuje? Normalnie sikam jak zawsze?
Super, że wszystko dobrze. Glukozę też miałam 75 tylko ja miałam zwykla. U mnie było ok wypiłam i nic się nie dzialo. Czułam się normalnieJuż po wizycie. Wszystko okinie mam zdjęcia ani nie wiem ile waży bo tylko przyłożył głowice żeby sprawdzić czy serduszko bije. Powiedział że nie chce fundować mu naświetlania skoro niedawno były prenatalne. Muszę jutro iść zrobić znowu mocz z posiewem i jakby wynik był powyżej 10 to w czwartek mam przyjść to rozpisze leczenie. Następna wizyta 5 kwietnia już u mojego lekarza
Już się boję. Powiedział że mogę zabrać ze sobą cytrynę albo kupić glukozę cytrynową, ponoć takie coś jest
Tą glukozę mam kupić 75. Wy też taki macie? W ogóle jak wygląda ten pojemnik na mocz z posiewem i jak to się obsługuje? Normalnie sikam jak zawsze?
Glukoza 5 zł w aptece. Za badanie nie pamiętam razem chyba koło 30 zł bo jeszcze mocz i morfologie robilamDziewczyny a ile kosztuję w aptece ta glukoza tak mniej więcej i samo badanie po obciążeniu glukozą w przychodni?
To wizyta lada momentjak się za dużo leży, nic nie robi to i w głowie setki chorób w głowie. Też tak mam
dlatego się biorę trochę za sprzątanie, zakupy, segregowanie, odwiedziny. Ale ty biedna nie możesz
jak byś mieszkała bliżej to bym Cię odwiedzila
a tak spytam, bo myślałam o tym ostatnio. Ile masz lat ?
![]()
Już po wizycie. Wszystko okinie mam zdjęcia ani nie wiem ile waży bo tylko przyłożył głowice żeby sprawdzić czy serduszko bije. Powiedział że nie chce fundować mu naświetlania skoro niedawno były prenatalne. Muszę jutro iść zrobić znowu mocz z posiewem i jakby wynik był powyżej 10 to w czwartek mam przyjść to rozpisze leczenie. Następna wizyta 5 kwietnia już u mojego lekarza