Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo to ja mam pytanie z prawa pracyAleście tu napisały o tych urlopach, ale Maljan dobrze Wam to podsumowała [emoji6] Jakbyście miały jeszcze jakieś wątpliwości w kwestiach prawa pracy to chętnie pomogę, bo jestem w temacie - taka praca [emoji12]
Ja dziś na ciuchach widziałam fajne spodnie ciążowe, ale pani przede mną je zgarnęła i znów wyszłam z pustymi rękoma z ciuszka [emoji17]
Ale może na necie poszukam i coś znajdę![]()
Mam zamiar wyciągnąć dziś męża na spacer po pracy, tylko ciekawe czy się zgodzi, bo pokój miał zaczynać robić [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Widocznie jest nowa kolekcja. Ja kupowałam z miesiąc temu i nie było żadnych z dziuramiWłaśnie w h&m byłam dzisiaj i były same z dziurami chyba że 2 pary były normalnych ale już takich przed kostkę. Ja za dziurami nie przepadam. Mam jedne spodnie ciążowe z pierwszej ciąży ale ile można w 1 chodzić![]()
Śliczne[emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 842026 Zobacz załącznik 842025 Zobacz załącznik 842027 Zobacz załącznik 842026 Ja tez przyszalalam kupiłam 60ciuszkow za 150, niestety te za 1zl już zeszły, ale jestem mega zadowolona - wyprawka ciuszków skompletowana![]()