reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie było mnie "chwilę" miałam misję odstawić mojego M na lotnisko i wrócić a że rzadko jeżdżę autem to uwierzcie że była to misja niczym ratunek świata :D

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie było mnie "chwilę" miałam misję odstawić mojego M na lotnisko i wrócić a że rzadko jeżdżę autem to uwierzcie że była to misja niczym ratunek świata :D

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
No, nie dziwię się ;)
A jeszcze dzisiaj pewnie tłumy w okolicach sklepów.....

Ja się źle czuję ostatnio za kierownicą :(
Jak siedzę tak, żeby było mi wygodnie, to ledwo co widzę, a jak siedzę tak, żebym wiedziała (a auto duże, ja mała..), to z brzuszkiem trochę niewygodnie...

0d1yrjjgtd95fou3.png

No, nie dziwię się ;)
A jeszcze dzisiaj pewnie tłumy w okolicach sklepów.....

Ja się źle czuję ostatnio za kierownicą :(
Jak siedzę tak, żeby było mi wygodnie, to ledwo co widzę, a jak siedzę tak, żebym wiedziała (a auto duże, ja mała..), to z brzuszkiem trochę niewygodnie...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja nigdy nie czułam się za kierownicą dobrze
.. Nie czuję się pewnie, mało jeżdżę i pewnie to dlatego no ale jak mus to mus

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ola ja zawiozlam w pojemniku sterylnym i kazała mi przywieść w pojemniku z blaszka w środku ,podmywasz sie osuszasz i środkowy strumień zanurzasz płytkę na chwile i wylewasz ja jeszcze z to robilam z tamponem,
Ja też miałam ten z blaszką. Lepiej kup od razu ten żeby Cię nie wrócili jak @Agatka29

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ja już po
Po pierwsze dostałam ochrzan ze nie wzięłam l4 w pon żeby to wyleżeć ale przyznaje moja wina
Mam za swoje

Inhalacji narazie nie robić w fazie ostrej kiedy rozwija się wirus inhalacje nie pomogą a mogą zaszkodzić bo może się przenieść się na oskrzela dopiero jak się wychodzi z choroby bądź na początku wiec narazie zakaz

Mam wisrus grypy z innym wirusem ...
Dziąsła bola z zatok i to normalne

Antybiotyk szczerze odradził bo w coazy antybiotyki są bardzo słabe trzeba jesc tydzień i dopiero zaczynaja dzialac

Mam dużo pic
Leżeć
I max 2 tabletki Apap na dzień jeżeli będę się złe czuła

L4 do środy potem przyjść

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Odpoczywajcie :**

U mnie ostatnio też gorzej z jedzeniem. Dopiero wracam na swój "tor" tak jak wczoraj zjadłam tylko że dwa tosty a resztę to słodkości tak dziś zjadłam tosty poprawiłam truskawkowym jogurtem greckim na obiad zjadłam kawałek rybki z kapusta kiszona a teraz na kolacje chlebek w jajku żeby było zdrowo to zagryzłam papryką czerwona [emoji23]w dzień nie obyło się bez czekolady a teraz pije herbatkę i zajadam suszone rodzynki [emoji4] niestety jem po trochu bo na większe ilości mój żołądek źle reaguje ściska i boli [emoji849][emoji55]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry