Ilona 88
Fanka BB :)
Śliczna [emoji7]Zobacz załącznik 842079 Dzień dobry
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna [emoji7]Zobacz załącznik 842079 Dzień dobry
przynajmniej zawsze będzie miała czysta buzieOj uwierz podchody nie raz robiła ale zawsze udawało mi się uchronić ale dziś wykorzystała moje nie wyspanie [emoji23] czekam tylko jak Sara zacznie chodzić i będzie jej wyjadała z ręki jedzenie lub wylizywała resztki z buzi jak Matka nie będzie widziała [emoji30][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję teściowoKrólewna [emoji7] dzień dobry księżniczko [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
2 tyg temuPamietam jak zawsze chciałaś żeby Marcelka była grubiutka i tak jak na starcie była okruszkiem tak teraz to udko ma jakie sobie wymarzyłaś [emoji7][emoji7] ile teraz waży ? My 7,5 tyg i wczoraj waga pokazała 4,5 kg czyli ma tyle co Matka jak się urodziła . Nie wiem jak moja Mama mogła mnie taka nosić w brzuchu i rodzic naturalnie [emoji33][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na zdjęciuJaka grzeczna obserwatorka![]()
No przepiękna jest! To proszę dane na priv, żebym piniądzę przelała
No.fajny wyszedl wlasnieNo przepiękna jest! To proszę dane na priv, żebym piniądzę przelała
I ogonek też ładny wyszedł.